שואב שוטף שואב אבק של המכירה השכונתית

• הוסף לסימניות
יש לך כזה?
הוא חזק או סתם צעצוע?
המחיר סביר?

קבצים מצורפים

• שואב אבק.png
    שואב אבק.png
    KB 57.8 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
רק תדמיינו שהוא צריך לשאוב את כל האבק של המכירה השכונתית מה גם שלא בכל השכונות זו אותה כמות אבק ויש שכונות שיש להם שואב פרטי אז לא בטוח שזה היהיה רלוונטי
גנבת לי את המילים מהפה........
אולי כדאי שנברר איזה שכונה זה, ואז נדע אם זה יוכל לשאוב את כל האבק......

אבל עכשיו ברצינות:)

זה נראה משהו די טוב.
אבל זה די זול, וזה מוזר לא?

• הוסף לסימניות
גנבת לי את המילים מהפה........
אולי כדאי שנברר איזה שכונה זה, ואז נדע אם זה יוכל לשאוב את כל האבק......

אבל עכשיו ברצינות:)

זה נראה משהו די טוב.
אבל זה די זול, וזה מוזר לא?
בגלל זה אני שואלת.
התיאור נשמע מצויין והמחיר נשמע זול.
השאלה אם הוא באמת איכותי או סתם צעצוע.
אם למישהו יש ניסיון אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
בגלל זה אני שואלת.
התיאור נשמע מצויין והמחיר נשמע זול.
השאלה אם הוא באמת איכותי או סתם צעצוע.
אם למישהו יש ניסיון אשמח לשמוע.
בדקתי בזאפ - השוואת מחירים.

וזה מראה לי שבחנויות זה עולה בין 209 - ל249 ש''ח.

אם זה זה. נראה לי שזה בסדר גמווור.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו מכיר מניסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה