לי יש 8 ואנו מאד מאוד מרוציםאני מעוניינת לקנות שואב של 'דייסון'
רואה שיש מספר דגמים, אשמח לחוות דעת ממנוסים
מעלות, חסרונות?
תודה
בעיקר מטאטאהאם זה רק לשטיחים? או גם כמו מטאטא לרצפה
זה שני מוצרים שוניםמה עדיף דייסון או אי רובוט?
מבירורים שלי שעדיין לא הסתיימוהבנתי שזה 2 מוצרים שונים
אבל בסופו של דבר עושים את אותה פעולה. לא?
דייסון הוא שואב אבק אלחוטי עצמתי ביותר.האם זה רק לשטיחים? או גם כמו מטאטא לרצפה
אין לי נסיון עם דייסון.תעזרו לי רגע להבין כי אני רוצה להחליט מה לקנות
הבנתי שהיתרון של אי רובוט שהוא עצמאי והיתרון של דייסון שהוא יותר עוצמתי
אם אני רוצה תיחזוק של הרצפה ז"א טאטוא טוב ונקי לריצפה
מה עדיף?
תודה
ההבדל המשמעותי ביותר הוא שהאיי רובוט הוא רובוט שעובד לבד!תעזרו לי רגע להבין כי אני רוצה להחליט מה לקנות
הבנתי שהיתרון של אי רובוט שהוא עצמאי והיתרון של דייסון שהוא יותר עוצמתי
אם אני רוצה תיחזוק של הרצפה ז"א טאטוא טוב ונקי לריצפה
מה עדיף?
תודה
את רוצה אי רובוט?איפה הכי זול לקנות אותו באיזור המרכז? אמה זה בערך עולה?
תודה רבה זאת התשובה שחיפשתיההבד
ההבדל המשמעותי ביותר הוא שהאיי רובוט הוא רובוט שעובד לבד!
והדייסון רק אלחוטי, צריך מישהו שיפעיל אותו וילך איתו ....
התוצאה של הטאטוא תהיה דומה בשניהם.
הדייסון מנקה מצוין, ולדעתי יש עליו יותר שליטה,תודה רבה זאת התשובה שחיפשתי
ורק לחידוד אחרון.
התוצאה אותו דבר או שהדייסון יותר מנקה?
אין לי נסיון עם דייסון.
מנסיוני עם אי רובוט הוא שואב/מטאטא מצוין את הרצפה, ממליצה מאד למי שיש שטחים גדולים יחסית שלא עמוסים בחפצים ורהיטים.
הדייסון מנקה מצוין, ולדעתי יש עליו יותר שליטה,
את יכולה להזיז בעצמך כסא או משהו שחוסם לו את הגישה...
יש סוגים שונים של איי רובוט, חלק מהם מנקים ממש טוב (למשל, רובורוק של שיאומי)
וכן, האיי רובוט אוהב שמכינים לו הכל קומפלט... אם לא הרמת כסאות הוא יסתבך...
יש לי דייסון V10איזה דגם יש לך ? כמה זמן ? כמה עלה ? איך התיחזוק ? כמה מספיק לנקות עד שצריך טעינה ? כמה מספיק בשטיפה ? האם חייב אפליקציה ? האם אפשר להגדיר כמה תוכניות (לדוג' כל הבית , חדר אחד ?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים