שואב שוטף שואב/שואב+שוטף עבור בית כנסת

• הוסף לסימניות
שלום רב
יש כאן המון מידע על שואבים ושטפים למיניהם
בתור התייעלות לבית כנסת חשבנו לרכוש כזה מכשיר עבור ניקוי בית הכנסת
אחת מהבעיות בניקוי בית הכנסת היא הבעיה שקשה מאד לאסוף את הלכלוך שבין הספסלים והמקומות...
האם נראה לכם שזה אכן יעיל?
זה יחסוך משהו?
זה יצליח לעמוד בקצב?
זה יתן תוצאות?
מדובר על בית כנסת גדול, בעל שלושה מפלסים ובית מדרש של 300 מקומות.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מה מיוחד במכשיר הזה משאר חבריו?

• הוסף לסימניות
שלום רב
יש כאן המון מידע על שואבים ושטפים למיניהם
בתור התייעלות לבית כנסת חשבנו לרכוש כזה מכשיר עבור ניקוי בית הכנסת
אחת מהבעיות בניקוי בית הכנסת היא הבעיה שקשה מאד לאסוף את הלכלוך שבין הספסלים והמקומות...
האם נראה לכם שזה אכן יעיל?
זה יחסוך משהו?
זה יצליח לעמוד בקצב?
זה יתן תוצאות?
מדובר על בית כנסת גדול, בעל שלושה מפלסים ובית מדרש של 300 מקומות.
אני מתעניין גם כן בזה, האם עשיתם משהו עם זה?
אני בבירורים על הפינווש מה שהציעו לכם.
מה העליתם בזה?
תודה-גבאי בית כנסת.

• הוסף לסימניות
אני מתעניין גם כן בזה, האם עשיתם משהו עם זה?
אני בבירורים על הפינווש מה שהציעו לכם.
מה העליתם בזה?
תודה-גבאי בית כנסת.
הם נותנים טלפונים של גבאים שמסכמים שידברו איתם מציע לך לשאול אותם.

• הוסף לסימניות
מה מתאים לבית כנסת שימוש יומומי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה