שואב שוטף שואב שוטף דרימי h12 pro

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איזה עצות יש לכם
לפני השימוש הראשון
במכשיר הנל

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איזה עצות יש לכם
לפני השימוש הראשון
במכשיר הנל

תודה מראש
הוא ממש אותו רעיון של ה H14 שיש עליו מלא מידע פה בפורום
את יכולה לקרוא את כל העצות

עצות שלי (יש לי את ה H12 PRO):
לטאטא את הלכלוך לפני שעוברים עם המכשיר: כי אז התוצאה יוצאת יותר נקיה ולא "מריחת לכלוך"
להשתמש בחומר שלהם
לא לשכוח ניקוי עצמי לאחר שימוש רציני

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה...
אשמח לשמוע ממי שיש לו האם הם מרוצים וכמה זמן.
מה הפונקציות היותר בעייתיות שלו.
מה מעצבן וכדו'.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה...
אשמח לשמוע ממי שיש לו האם הם מרוצים וכמה זמן.
מה הפונקציות היותר בעייתיות שלו.
מה מעצבן וכדו'.
תודה רבה
אני מאד מרוצה ממנו.
אבל אני לא רוצה להמליץ פן יתאכזבו מהשירות לקוחות...
(אני לא נזקקתי לו. יש לי אותו מלפני יום כיפור)

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאוד.
משמש אותי מעולה למה שאני צריכה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה