- הוסף לסימניות
יכול להיות שאין אופציה.ואז מה?
סורי שאני חופרת
אני פשוט לא מצליחה
יכול להיות שאין אופציה.ואז מה?
סורי שאני חופרת
אני פשוט לא מצליחה
את שינית?יכול להיות שאין אופציה.
יש לי H12 PRO.את שינית?
רק באפליקציה?
יכולה לפרט?יש הבדל עצום בין הדגמים...
אני הבנתי שאפשר רק דרך האפליקציהאת שינית?
רק באפליקציה?
דברו על זה בקו המידע שזה ממש דגם לא טוב.יכולה לפרט?
יעזור לי
פרו זה לא גם שואבקניתי דרימי H14
יכולה עכשיו לשדרג לפרו?
בא לי גם שואב....
יש לי פרו התכוונתי לשאול אם יש אפשרות לשדרג לדואלקניתי דרימי H14
יכולה עכשיו לשדרג לפרו?
בא לי גם שואב....
לא.יש לי פרו התכוונתי לשאול אם יש אפשרות לשדרג לדואל
משהו?אני מתענינת לגבי רכישת שואב שוטף.
ולא קראתי את כל התגובת פה,
אשמח למי שיכול לעזור לייעץ לי מנסיון.
יש ל כמה קריטריונים:
1. שיהיה מתאים לבית פעיל עם ילדים שאפשר לנקות איתו בשוטף אפילו כמה פעמים ביום, בלי להשתגע לרוקן מיכל למלאות וכו..
2. בלי התעסקות יתר עם נקיון מברשות או משזה לא יהיה
3. שהלכלוכים יכנסו אליו לא שאיבה חלשה, שנגיד קליפות מהרצפה ישאבכי זה מעצבן לטאטא
4.תקציב עד 3000 שקל
תודה רבה!
משהו?
האם דרימי H14 DUAL/H14 PRO עונה לקריטריונים?
אשמח לשמוע מנסיון?
H14 DUAL יש למישהו את הדגם הזה ממליץ?
לדעתי כן.משהו?
האם דרימי H14 DUAL/H14 PRO עונה לקריטריונים?
אשמח לשמוע מנסיון
זה אותו דבר כמו הPROH14 Dual דרימי
זה הדגם הכי טוב שלהם ? מומלץ?
הפער במחיר בין הדואל לפרו כבר יוצא יותר מאשר לקנות שואב יבש בנפרדלדעתי כן.
זה אותו דבר כמו הPRO
רק שבDUAL יש גם חלקים ליבש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים