ניק 126901
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
דרימי הוא אלחוטי?כהמשך לעשרות שרשורים, ו[במצטבר] אלפי הודעות בנושא:
אני עם דרימי H12 דואל. שואב שוטף. ידני. מרוצה עד הגג. 7 חודשים לא עשיתי ספונג'ה.
דרימי הוא אלחוטי?כהמשך לעשרות שרשורים, ו[במצטבר] אלפי הודעות בנושא:
אני עם דרימי H12 דואל. שואב שוטף. ידני. מרוצה עד הגג. 7 חודשים לא עשיתי ספונג'ה.
איך השואב שלו לחריצים וכו'? לא כבד מידי שצריך להרים אותו?כהמשך לעשרות שרשורים, ו[במצטבר] אלפי הודעות בנושא:
למרות שראיתי כאן לדעתי אתמול 2 שכתבו שהוא התחיל לזייף להן אחרי תקופה.לא יודעת על טינקו אבל לאחר סקר שעשיתי פה בפרוג זה נשמע שהדרימי טיפה יותר חזק.
כבד...איך השואב שלו לחריצים וכו'? לא כבד מידי שצריך להרים אותו?
דרימי הוא אלחוטי?
מה הבדל בין שני הדגמים האלו?
שוטף ושואב אלחוטי Tineco FLOOR ONE S5
שוטף ושואב אלחוטי Tineco FLOOR ONE S5 Combo
נכון מאוד גם אני ראיתייש טינקו S7 ב3000 בKSP אז הפער כרגע פי אחד וחצי ובחנויות אחרות יותר
מכירות את הדגם הספציפי הזה? שואב אבק שואב שוטף אלחוטי H12 PRO - דרימי מוכרים במשנת יוסף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים