שואב שוטף רובוטי של יורקה חלקי חילוף

• הוסף לסימניות
יש לי שואב שוטף של יורקה עם שלט (קניתי ברפאלי)
איפה אפשר לקנות סמרטוטים ? ובנוסף המיכל מים קצת מטפטף אשמח להחליף גם אותו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הקישור נותן לי שגיאה
הדגם הוא NER450 Eureka
אני לא כל כך מבין באלי אקספרס ודו'
תודה

• הוסף לסימניות
הקישור נותן לי שגיאה
הדגם הוא NER450 Eureka
תודה
בדיוק לדגם הזה אין
אבל יש דגמים אחרים והרבה פעמים זה מתאים
צריך לראות שזה אותה צורה

• הוסף לסימניות
יש לי שואב שוטף של יורקה עם שלט (קניתי ברפאלי)
איפה אפשר לקנות סמרטוטים ? ובנוסף המיכל מים קצת מטפטף אשמח להחליף גם אותו
מבחר דגמים, צריך לבחור לפי הדגם שי שלכם.
ק.ש.

• הוסף לסימניות
הקישור נותן לי שגיאה
הדגם הוא NER450 Eureka
תודה
זה אומנם נראה של חברת מידאה אבל זה הכי קרוב למה שראיתי שהדגם שלך צריך
תשווה ותראה אם זה טוב
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה אומנם נראה של חברת מידאה אבל זה הכי קרוב למה שראיתי שהדגם שלך צריך
תשווה ותראה אם זה טוב
ק.ש.
זה נראה זה תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה