שואב שוטף שואב שוטף רובורוק

• הוסף לסימניות
לי יש אותו כבר כמה חודשים הביאו לנו מאילת לפני חצי שנה ב1600 עכשו המחיר ממש זול יותר טוב מהדרימי כרגיל החברה החרדית נותנת לגיטימציה להעלות מחירים כי יקנו בכל מחיר לא צריך את הדרימי ,מבחינת הנתונים שלו הוא כמעט כמו דרימי 15 שיצא אחריו אך הרבה יותר טוב ממנו מתגובות ששמעתי ,רשמים שלי על המכשיר בנוי בצורת שקל לתפעל ולתחזק פירוק החלקים נוח באמת אם כי זה עדיין מציק ההתעסקות של פינוי המים וכו ולנקות ,הניקוי עצמי מועיל מאוד אך המברשת חייבת להתייבש גם אחרי הניקוי עצמי באויר שתנשום אם לא יש ריח רע הוא מנקה מעולה וברגעים של קריסה אפילו עוברים איתו בכל הבית אך אל תשלו את עצמכם אין אף מכשיר שמנקה לכלוך שהתייבש כמו קטשופ קונפלקס וכו אני פשוט שופכת קצת מים חמים על זה והכל מסתדר ויוצא בקלות הוא לא באמת מנקה בפינות ממש כמו שימכרו לכם בסרטון אבל די קרוב לזה הניקיון שלו על הריצוף שלנו ממש מורגש ויוצא נקי וזה ללא שנגענו בהגדרות שלו כי אין לנו אפליקציה מעניין אותי לשנות שיוצא יותר סבון האם הביצועים יהיו יותר טובים קנינו סבון של סנו לשואב שוטף והריח הרבה יותר טוב וגם זול מכל השאר מרוצים עד הגג באמת והיום ביחס למחיר זה ממש מציאה לא הוצאה גבוה מידי אל תיקנו דרימי וטינקו חבל על הכסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה