דרוש מידע שואב שוטף BOBOT Intense 232

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מתעניינת ברכישת שואב שוטף

BOBOT Intense 232​

דיברתי היום עם נציגה מהחברה והבנתי שיש לו הרבה פונקציות שלא שמעתי עליהן בשואבים אחרים, כגון ניקוי מסילות וחלונות ועוד...

יש למישהו ניסיון עם הדגם הזה?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מתעניינת ברכישת שואב שוטף

BOBOT Intense 232​

דיברתי היום עם נציגה מהחברה והבנתי שיש לו הרבה פונקציות שלא שמעתי עליהן בשואבים אחרים, כגון ניקוי מסילות וחלונות ועוד...

יש למישהו ניסיון עם הדגם הזה?

אני גם ממש אשמח לשמוע ממשהי שיד לה מנסיון🙏

• הוסף לסימניות
לגיסתי יש אותו, היא טוענת שהוא פצצה
היה לה את הקודם והיא אומרת שהוא בלי השוואה בכמה רמות.
היא מרוצה ממשששש

• הוסף לסימניות
רק אומר שקרובת משפחה שלי קנתה את זה והגיע ממש לפני כשבוע ולפתע זה שבת, ואמנם יש אחריות אבל עד שיקחו ויחזירו יעבור כנראה כמה שבועות, ועבר פסח...
לא בא לומר שיש ללמוד מזה, אבל לקחת בחשבון, לגופו של מכשיר מאד נהנתה ממנו החסרון הגדול שהיא הרגישה הוא מיכל מים לא נקיים קטן מאד.
לדעתי האישית למי שחשוב מאד השואב יכול להיות שזה שוה , אבל בתור שואב שוטף רגיל לא שוה להתקרב לזה, מיכלים קטנים מאד ! אין ייבוש עצמי, אין שכיבה מלאה, אין הגעה לפינות מ2 צדדים, ועוד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה