• הוסף לסימניות
מאז הסיור באתרי הנצחה לשואה. התמונות לא משות, והרגשות לא מרפים, נצרבים הם לנצח.
יצרתי מספר תמונות בהשראת אותו מסע.

"ולנר תמיד אקח לי את אש העקידה, ולקרבן אקריב לו את נפשי היחידה". (ר' יצחק הוטנר)

הוספתי לכל יצירה קישור שמסביר על נשוא התמונה.

מחנה השמדה אושוויץ

Leonardo_Phoenix_10_A_serene_and_haunting_minimalist_photograp_1.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש יפה
אבל הייתי אומרת שאם את עושה מיקום ספציפי - שיראה כמו המקום - בהונגריה הנעלים לא על שביל בתוך המים - והנעליים עשויות ברזל (אני מבינה שזה AI) פשוט מבחינת פרטים אם זה מקום ספציפי - שיראה כמו המקום
וגם לקבר אחים - התמונה מראה בית קברות - קברי אחים בדרך כלל עם מצבה אחת - כי כולם נקברו יחד
אז הביצוע של התמונות - באמת טובות - רק הייתי מנסה לדייק
התמונה של אשוויץ באמת מעבירה את האווירה

• הוסף לסימניות
הרגע הזה שהם נתפסים
ילדה יהודיה מתחבאת באסם מחבקת את הדובי שלה עם צמות לבוש של 1945 יושבת מחבקת צלליות של חיילים ...jpeg
ילד יהודי עם flat cap על הראש מתחבאת באסם מחבקת את הדובי שלו הקטן  לבוש של 1945 יושבת מחבקת צ...jpeg

• הוסף לסימניות
וואו!!!!!!!!!!!
אפשר לשאול באיזה תוכנה את יוצרת את התמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה