שואלת גם כאן את כל היצירתיות האם כדאי לחדש חדר שינה

• הוסף לסימניות
(עם צבע) מונגה לשמנת
האם הצבע נשמר לאורך זמן?
רותי 12 את בעלת ניסיון מה את אומרת?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תוצאה יפה במיוחד, המלצתי החמה והכנה - פני למצבעה שתצבע לך את הריהוט. אינה דומה צביעה ביד, גם כזו המבוצעת ע"י אדם מיומן, לצביעה מקצועית.

• הוסף לסימניות
מזה הונגה שיש היום, עץ צבוע או פורמייקה?

• הוסף לסימניות
שואלת גם, פורמייקה צבע וונגה. יש סיכוי שייראה יפה לאחר צביעה ידנית?

ארבע, מה העלות של צביעה במפעל?

• הוסף לסימניות
אישית, לא יצא לי לראות רהיט צבוע ביד ברמה מושלמת.
יש לי רק שמץ של מושג לגבי עלויות במצבעה. בררתי לפני זמן רב במצבעה אחת והבנתי שהעלות היא פר מ"ר של עץ.

• הוסף לסימניות
צריך לעשות כאן סדר...
ריהוט עם פורמייקה לא צובעים באופן מקצועי,
מקצועי זה לקחת ברנר להסיר בחום את הפורמייקה ולהדביק מחדש פורמייקה חדשה.
באופן לא מקצועי אפשר לצבוע פורמייקה עם חומר בסיס ומקשר אבל בחיים זה לא נראה טוב.

ריהוט מעץ שצבוע במקור בצבע , בלאק או בפוליטורה אין שום בעיה לחדש או להחליף את הצבע
במפעל יעשו את זה מושלם, לצבוע לבד זה יהיה נחמד אבל פחות ממושלם..
מאוד מומלץ לקנות או לקחת מגמ''ח 2 כלי עבודה
משייף חשמלי ומרסס צבע
עם המשייף מסירים את הצבע הישן בקלות יחסית
עם המרסס הצביע יוצאת אחידה ללא משיכות צבע וסימנים שאופייני לצבוע במברשת, צריך כמובן לביצוע במקום מאוורר ללא אבק אבל זה פרטים טכניים ולא חשובים.

• הוסף לסימניות
אותלי, בעבר הבנתי שבמצבעה ניתן לצבוע גם רהיטי פורמייקה.

• הוסף לסימניות
אני צבעתי את כל החדר שינה שלי מחום כהה לשמנת. וזה מעץ מלא. ויצא מקסים.
כמעט כל הרהיטים בבית צבועים ידני על ידי . זה נחמד למי שיש כח ורוצה לחסוך כסף וגם מוצא סיפוק והנאה בנידון. אבל אם אין לך בעיה לשלם למפעל שיצבע ואין לך כוח לבלגן ולכלוך וז ודאי שעדיף שלא תצבעי בעצמך.
אם תרצי תמונות יש לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליהבא;2412856:
אשמח לקבל תמונות

אני מקווה שאין בעיה לעלות לכאן חדר שינה. אם זה בעיתי תמחקו
כל הרהיטים צבועים
אבל היום כבר לא היתי עושה את זה. זה המון עבודה... הזדקנתי..:)

• הוסף לסימניות
מהמם!! הפרחים זה טפט?

ומה לגבי פורמייקה? יש אפשרות להחליף פורמיקה באופן עצמאי?
יש לי כמו 'גלים' בעץ, בחלק מרהיטי החדר, (במשענת של המיטות). הייתי רוצה לעשות להם כמו ריפוד עם מסמריי אבזם
נראה לך שזה מעשי?

• הוסף לסימניות
לרותי 12, מהמם וזה לא מתקלף לך או נראה רע אחרי תקופה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליהבא;2412930:
לרותי 12, מהמם וזה לא מתקלף לך או נראה רע אחרי תקופה?
בכלל לא התקלף
זה צבע על בסיס שמן

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול בתוצאה בצבע על בסיס מים וצבע על בסיס שמן? מניסיון שלך אם אני ישתמש בצבע על בסיס מים זה יתקלף לי ? או שהתוצאה תהיה פחות יפה?

• הוסף לסימניות
אם כבר המקצועניות מדברות פה על צבעים, אז אולי תדעו.
איך מסירים צבע שמן /פלסטי (של משקופים) מממעיל יקר?

• הוסף לסימניות
גם אני צבעתי ארון ומיטה פורמייקה מכהה לשמנת.
יוצא מקסים!!!
בעלי מקצוע לא מאמינים שזה צביעה ידנית. יש מין תחושה כללית שאי אפשר לצבוע יפה רהיטי פורמייקה באופן ידני. זה מוטעה לגמרי!!!
צבעתי חדר ילדים זה ממהם. לא מתקלף בכלללל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;2414224:
יוצא מקסים!!!
בעלי מקצוע לא מאמינים שזה צביעה ידנית. יש מין תחושה כללית שאי אפשר לצבוע יפה רהיטי פורמייקה באופן ידני. זה מוטעה לגמרי!!!

אולי תעלי תמונה, אני מאוד מתעניינת.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;2414224:
יוצא מקסים!!!

איך צבעת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה