שואלת גם כאן את כל היצירתיות האם כדאי לחדש חדר שינה

• הוסף לסימניות
7880 מחכה לתשובה עם מה צבעת?ואיך?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליהבא;2413704:
יש הבדל גדול בתוצאה בצבע על בסיס מים וצבע על בסיס שמן? מניסיון שלך אם אני ישתמש בצבע על בסיס מים זה יתקלף לי ? או שהתוצאה תהיה פחות יפה?

ההבדל הוא שבצבע מים צריך לצבוע שכבת לקה מעל כדי שהצבע לא יתקלף
לעצלה כמוני שמעדיפה כמה שפחות שכבות עדיף שמן .
אם יש לך עוד שאלות ואדע לענות בשמחה.

• הוסף לסימניות
רותי,תודה!!!
למה אני צבעתי עם צבע על בסיס מים ושמתי לכה ועדיין עם כל מכה קטנה או אפילו חיכוך בין הכסאות גורם להם להתקלף?
אני ממש רוצה לצבוע את החדר שינה אבל מפחדת שגם בו זה יקרה
אגב איך הצבעים של חברת שאבי את מכירה?
ומה דעתך על שימוש בפרמייר אולי בגלל שלא מרחתי זה מתקלף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליהבא;2416875:
רותי,תודה!!!
למה אני צבעתי עם צבע על בסיס מים ושמתי לכה ועדיין עם כל מכה קטנה או אפילו חיכוך בין הכסאות גורם להם להתקלף?
אני ממש רוצה לצבוע את החדר שינה אבל מפחדת שגם בו זה יקרה
אגב איך הצבעים של חברת שאבי את מכירה?
ומה דעתך על שימוש בפרמייר אולי בגלל שלא מרחתי זה מתקלף?

לא מכירה חברת שאבי
אני קונה את הצבע הרגיל
אצלי אין קילופים כשאני צובעת בשמן
לגבי לקה זה אמור להגן מהמכות
אז אני לא יודעת למה הקילופים
אולי לא צבעת מספיק שכבות?

• הוסף לסימניות
גם אני צבעתי פרוימיקה לפי ההדרכות של רותי 12 יצא מעולה.
לא מתקלף.
כבר יותר משנה וחצי ונראה ממש חדש.
צבעתי מצבע עץ לשמנת.
התהליך היה: שיוף בנייר זכוכית
צבע יסוד על בסיס מים 2 שכבות
צבע פולימור לעץ שכבה אחת.
עם המתנה ליבוש מלא בין השכבות.
צביעה בגלגלת ובפינות מברשת דקה.

עם צבע שמן צריך זהירות - הוא מריח נורא וקשה מאד להסיר את הכתמים ממנו.

• הוסף לסימניות
האם יש קישור לאשכול עם הדרכה מסודרת לעניין?
ועוד שאלה: מה הגימור הסופי המתקבל? חלק? מבריק?

• הוסף לסימניות
יש צבעים מבריקים ויש צבעים במראה מט, זה חלק
וגם בלכה יש מבריק ומט

• הוסף לסימניות
רותי מהמם! תגידי- הצבע לא מתקךף עם הזמן? צבעתי לפני חודשיים כיסאוץ עץ לחדר הבנות בצבע ורוד- יצא מדהים אבל מתחיל קצת להתקלף.
וצבעתי כמו ילדה טובה לפי כל הכללים- שייפתי יסודי בנייר זכוכית, שמתי צבע מקשר ואז צבעתי בצבע לעץ של נירלט

• הוסף לסימניות
לרותי 12: האם התוצאה מבחינת מראה יוצאת זהה בצבע שמן ובצבע מים עם לכה
ועד שאלה האם בצבע שמן רואים יותר סימני מריחות של המברשת או הגלגלת?
אם תוכלי לתת לי עצות לעבודה עם צבע שמן אודה לך כי הצבע על בסיס מים מתקלף
ואם למישהי יש תמונות של רהיטים שצבועים בצבע שמן אבל תמונות קרובות לרהיט כדי שיהיה אפשר לראות את התוצאה אשמח לראות
כל החומרים כבר אצלי בבית וכבר חידשתי רהיטים בעבר אבל משום מה בחדר שינה אני עדיין מתלבטת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי טל;2418495:
רותי מהמם! תגידי- הצבע לא מתקךף עם הזמן? צבעתי לפני חודשיים כיסאוץ עץ לחדר הבנות בצבע ורוד- יצא מדהים אבל מתחיל קצת להתקלף.
וצבעתי כמו ילדה טובה לפי כל הכללים- שייפתי יסודי בנייר זכוכית, שמתי צבע מקשר ואז צבעתי בצבע לעץ של נירלט

לא שמת לקה. שוב אם משתמשים על בסיס מים חייבים לקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליהבא;2421505:
לרותי 12: האם התוצאה מבחינת מראה יוצאת זהה בצבע שמן ובצבע מים עם לכה
ועד שאלה האם בצבע שמן רואים יותר סימני מריחות של המברשת או הגלגלת?
אם תוכלי לתת לי עצות לעבודה עם צבע שמן אודה לך כי הצבע על בסיס מים מתקלף
ואם למישהי יש תמונות של רהיטים שצבועים בצבע שמן אבל תמונות קרובות לרהיט כדי שיהיה אפשר לראות את התוצאה אשמח לראות
כל החומרים כבר אצלי בבית וכבר חידשתי רהיטים בעבר אבל משום מה בחדר שינה אני עדיין מתלבטת

את נשמעת לחוצה... :)
אם צבעת כבר בצבע על בסיס מים חבל לצבוע שמן פשוט תצבעי שכבת לקה וגמרת סיפור
אם עדיין לא צבעת תבחרי או שמן ואז את לא צריכה לקה אבל זהירות לבשי בגדי עבודה אפילו מטפחת החליפי. צמידים שעונים תורידי הכל.
תפרסי נילון על הרצפה. פתחי חלונות. השתמשי ברולר.הדליקי מוסיקה והתחילי להתפרע .....:)
אם החלטת לצבוע בצבע מים הכל כנל רק שהצבע יורד יותר בקלות מהבגדים והרצפה. חכי לייבוש סופי ואז תצבעי בלקה עם רולר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;2417312:
גם אני צבעתי פרוימיקה לפי ההדרכות של רותי 12 יצא מעולה.
לא מתקלף.
כבר יותר משנה וחצי ונראה ממש חדש.
צבעתי מצבע עץ לשמנת.
התהליך היה: שיוף בנייר זכוכית
צבע יסוד על בסיס מים 2 שכבות
צבע פולימור לעץ שכבה אחת.
עם המתנה ליבוש מלא בין השכבות.
צביעה בגלגלת ובפינות מברשת דקה.

עם צבע שמן צריך זהירות - הוא מריח נורא וקשה מאד להסיר את הכתמים ממנו.

אשמח לקישור למדריכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה