שואלת שוב - אנא!!! תעזרו לי

• הוסף לסימניות
מישהו מזהה איזה שיש עשו כאן במשטח????
זה דחוף לי!!!
ואם לא, מישהו יודע לתת לי שם של שיש שהכי קרוב לזה???

קבצים מצורפים

• ארון-אמבטיה-בגווני-זהב-8.jpg
    ארון-אמבטיה-בגווני-זהב-8.jpg
    1.3 MB · צפיות: 127
  • הוסף לסימניות
תמקדי את השאלה שלך, מאיזה חומר השיש? הגימור? הצבע?
כיור מובנה? חברה?

יש שיש כזה בארונות אמבטיה באתר של מטבחי ברגל (כנראה משם לקחת)

על פניו זה נראה אבן קיסר עם כיור מובנה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה על ההתייחסות
השאלה שלי , האם מישהו מזהה איזה שיש זה? איזו חברה? איזה צבע
או - לאיזו חברה יש כזה שיש כמו שרואים בתמונה?
מקוה שאני מובנת
ותודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
זה שיש ולא קוריאן
הכיור הוא מרובע ולכן אפשרי משיש או מפורצלן
יש כאן 2 אופציות אפשריות משיש למינם
אם כי התאורה שם קצת צהבהבה ולכן נראה שונה
תחפשי אולי גם בשיש דקטון
1610405142201.png

1610405176606.png

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה ענקית על העזרה!!!
את מכירה את השיש הזה שאכן הוא קיים?
כי לא ראיתי אותו בקטלוג של למינם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה