היכל הקודש
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תמונות מהממות...
תיקנתי..נכתב ע"י אחינועם;1572057:גם אני אהבתי!
למרות ש... בעיניי, נכון היה להוסיף בסוף המשפט, את המילה 'בעיניי'.
![]()
כמו הקודמת בדיוקנכתב ע"י מירי456;1572254:קקטוס!
תתחדש על התולעת!
היא ממש ידידותית...
נכתב ע"י אפרת 10;1572300:הקודמת יותר מקצועית
נכתב ע"י נאסד;1572398:הראשון היה עשיו בהתגלמותו
השני זה לבן הערמומי
מישהו צבוע חצי מחייך חצי רשע
אולי זאת העייפות, אולי הערב פסח, ואולי גם מה שכתבת, אבל הצלחת לבלבל אותי.נכתב ע"י tamiro;1573418:אני חושב שהעובדה שרוב האשכול כאן דן בתולעת שלך
אומר הרבה על התמונת בתחילת האשכול, לא?
אם לא ביקרתי אותך, כנראה שהעבודה שלך לא מספיק טובה בעיני.
לא הייתי מעלה עבודה שלא אני עשיתי אותה.נכתב ע"י bekki;1573347:מי הצלם?
מקסים .עושה חשק לשאוף ....וזה גרוע.
והתולעת? פשששש...,משי!
נכתב ע"י tamiro;1573418:אני חושב שהעובדה שרוב האשכול כאן דן בתולעת שלך
נכתב ע"י tamiro;1573418:אני חושב שהעובדה שרוב האשכול כאן דן בתולעת שלך
נכתב ע"י ETStudio;1573523:כלומר, אנחנו משוכנעים שקקטוס אינו זה שצייר את התולעת...
נכתב ע"י tamiro;1573529:אני בטוח שהוא צייר אותה
נכתב ע"י קקטוס;1573438:לא הייתי מעלה עבודה שלא אני עשיתי אותה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים