שוברים של סימילאק - למסירה

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
2 שוברים של 20 ש"ח הנחה
באזור חזו"א רבי עקיבא בבני ברק

מי שמעונינת לקחת בשמחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1288734:
2 שוברים של 20 ש"ח הנחה
באזור חזו"א רבי עקיבא בבני ברק

מי שמעונינת לקחת בשמחה.

אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
אם יש למישהי בירושלים, אשמח ג"כ לקחת.

תודה!

• הוסף לסימניות
עדיין פנוי בחזו"א?
האם זה טוב גם לאיזומיל של סימילאק?

• הוסף לסימניות
ב"יש חסד" מוכרים עכשיו את הסימילאק ב- 70 ש"ח
עם הקופון זה יוצא 50 ש"ח
מאוד משתלם

• הוסף לסימניות
הבן שלי אלרגי לחלבי, (גם לצמחי של מטרנה) ואני משתמש רק באיזומיל של סימילאק, בכל החנויות שחפשתי זה עולה באיזור 45 ש"ח ל-300 גרם
למי ידוע אם יש לזה שוברים או מבצעים?

• הוסף לסימניות
אני בקופ"ח מאוחדת.
והייתי קונה את האיזומיל של סימילאק דרך הקופה ב35 ש"ח לפחית.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע, בכללית בררתי ואין הטבה לזה.
קבלתי מסימילאק 2 שוברי הנחה של 10 ש"ח בסופר פארם, אבל אני לא מגיע בכלל לאיזור, כשנפלתי לניו פארם ברח' הרב לנדא ב"ב לא הסכימו לכבד את זה.

• הוסף לסימניות
יש אתר בשם פעוטות שמעדכן תמיד איפה הכי זול כל תמ"ל
שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
משהי היתה אמורה לקחת, אני יברר אם עדין אקטואלי
ואעדכן לפי התור... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1289435:
משהי היתה אמורה לקחת, אני יברר אם עדין אקטואלי
ואעדכן לפי התור... :)
אם יהיה תשובה עד 1:30 זה מאוד יעזור, כי אני אמור להיות שם באיזור.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זאבי;1289363:
הבן שלי אלרגי לחלבי, (גם לצמחי של מטרנה) ואני משתמש רק באיזומיל של סימילאק, בכל החנויות שחפשתי זה עולה באיזור 45 ש"ח ל-300 גרם
למי ידוע אם יש לזה שוברים או מבצעים?

באותה סירה-

על איזומיל אין הנחות, אין קופונים ואין מבצעים! לצערנו הרב...

ו... כן, גם במאוחדת כבר מספר חודשים שבוטלה ההנחה !

הקופונים הנ"ל לא יעזרו לאיזומיל...

• הוסף לסימניות
במילים אחרות, הם מנצלים את האלרגיים...
אז אין לנו על מי להשען אלא... ומי שדאג להם לאוכל עד היום, ימשיך לדאוג להם הלאה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זאבי;1289493:
במילים אחרות, הם מנצלים את האלרגיים...
אז אין לנו על מי להשען אלא... ומי שדאג להם לאוכל עד היום, ימשיך לדאוג להם הלאה...

ממש כך!

זה מונופול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה