קופון שובר דיגטלי מבית נופשונית ב30% הנחה! לבעלי מועדון ISRACARDTOP

• הוסף לסימניות
כרטיס ISRACARDTOP CARD בשווי ₪100 (לרכישה ב₪70)
הגיפט קארד מקנה רכישה במגוון בתי עסק ורשתות שיווק מובילות, מסעדות ואטרקציות בפריסה ארצית מלאה. מימוש ברשתות שיווק כולל כפל מבצעים וסוף עונה.

לצפייה ברשתות המכבדות את השובר לחצו כאן>>

כרטיס ISRACARDTOP CARD בשווי ₪200 (לרכישה ב₪140)

הגיפט קארד מקנה רכישה במגוון בתי עסק ורשתות שיווק מובילות, מסעדות ואטרקציות בפריסה ארצית מלאה. מימוש ברשתות שיווק כולל כפל מבצעים וסוף עונה.

עד גמר המלאי
*מוגבל לרכישת 2 שוברים ללקוח בחודש מכל סכום (₪100/ ₪200)
*תוקף למימוש השובר- 5 שנים

• הוסף לסימניות

עד גמר המלאי
איך ניתן להצטרף למועדון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ההאבה קיימת גם לכרטיס החרדי או רק לרגיל?
יש עניין או ההבדל בין החרדי המהדרין לרגיל?

• הוסף לסימניות
ההאבה קיימת גם לכרטיס החרדי או רק לרגיל?
יש עניין או ההבדל בין החרדי המהדרין לרגיל?
לא חושב שיש הבדל בין הרגיל ולמהדרין למרות שההטבות מצורפות לרגיל ולא למהדרין לעיונך.

• הוסף לסימניות
לא חושב שיש הבדל בין הרגיל ולמהדרין למרות שההטבות מצורפות לרגיל ולא למהדרין לעיונך.
בדיוק לכן אני שואלת אם לעשות דווקא את הלא חרדי. לא יצא לי ברור אם יש לחרדי את הטתר ההטבות או לא

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן אני שואלת אם לעשות דווקא את הלא חרדי. לא יצא לי ברור אם יש לחרדי את הטתר ההטבות או לא
אני רואה שבאתר ההטבות יש לשונית הצטרפות לאשראי וזה גם לחרדי..
ההבדל בין החרדי ללא, זה השובר 100 ש"ח כשר והנחות קבועות בחנויות חרדיות.

• הוסף לסימניות

עד גמר המלאי

שימו לב לקראת החגים חזר שוב בהנחה של 30% לבעלי כרטיס ישרכארט טופ.

• הוסף לסימניות
הכרטיסי הטבה האלה לא כאלה משתלמים
כי זה רק למחיר מלא..
עם המון הגבלות.
אני לא נהניתי.

• הוסף לסימניות
הכרטיסי הטבה האלה לא כאלה משתלמים
כי זה רק למחיר מלא..
עם המון הגבלות.
אני לא נהניתי.
כשהיה תקף באתר טרמינל איקס עבד + כל המבצעים..
היום הכרטיס כבר לא עובד באתר..

אבל גם לגבי החנויות כתוב במפורש שתקף..

*כולל כפל מבצעים ברשתות שיווק
*שובר דיגיטלי למימוש במגוון בתי עסק ורשתות שיווק מובילות, מסעדות ואטרקציות בפריסה ארצית מלאה. מימוש ברשתות שיווק כולל כפל מבצעים וסוף עונה.

יש רק את המגבלה הזאת ..
*הכרטיס כולל כפל מבצעים והנחות, למעט המקרים הבאים: חנויות עודפים, הנחת מועדון, מגבלות הרשת וצבירת נקודות של בית העסק

• הוסף לסימניות
@rabin יכול להיות שאנחנו לא מתכוונים לאותו המוצר?
לכרטיסי אשראי ישראכרט טופ יש 'חנות' שאפשר לקנות בה שוברים למגוון חנויות ב30% הנחה.
הכוונה לזה או לשובר אחר?

• הוסף לסימניות
@rabin יכול להיות שאנחנו לא מתכוונים לאותו המוצר?
לכרטיסי אשראי ישראכרט טופ יש 'חנות' שאפשר לקנות בה שוברים למגוון חנויות ב30% הנחה.
הכוונה לזה או לשובר אחר?
מדובר על כרטיס גיפט כארד מבית נופשונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה