דרוש מידע שובר רעיונית

• פותח הנושא saryk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתי מהעבודה שובר "רעיונית", עדיין שוכב לי במגירה השובר משנה שעברה....
מדובר על שובר של ארוחת בוקר, אחד "בוקר ישראלי" ואחד "פינוקים 80".
מישהו מכיר מסעדה או מקום כשר שאפשר לממש שם את השובר?

*חבל לי לממש את השובר על רשתות כמו פוקס/פלייס, כי זה בלי כפל מבצעים ובלי הטבות מועדון. מחיר מלא...

תודה!

• הוסף לסימניות
קיבלתי מהעבודה שובר "רעיונית", עדיין שוכב לי במגירה השובר משנה שעברה....
מדובר על שובר של ארוחת בוקר, אחד "בוקר ישראלי" ואחד "פינוקים 80".
מישהו מכיר מסעדה או מקום כשר שאפשר לממש שם את השובר?

*חבל לי לממש את השובר על רשתות כמו פוקס/פלייס, כי זה בלי כפל מבצעים ובלי הטבות מועדון. מחיר מלא...

תודה!
https://www.raayonit.co.il/

• הוסף לסימניות
את זה אני יודעת....
אבל יש שם רשימה שלימה של עשרות חנויות שאין לי מושג מה בכשרות טובה.

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לממש את זה בקפה קפה, יש להם סניפים של בית יוסף,חוג, מחפוד.
יש אפשרות לממש במאפה נאמן....
וכן בסניפי גו מקבלים את השובר.
בכל מקרה כדאי קודם להתקשר לסניף שאתם רוצים, לברר אם הם באמת מקבלים את השובר.

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
יש לי גם כזה, שוכב ללא שימוש
ראיתי שאפשר לממש את זה בפיצה סטורי,
אבל אני גרה בבני ברק ובאתר רשום שלא ניתן לממש את זה במשלוחים.
יש למישהו רעיון איפה אפשר לממש את זה בכשרות טובה (לא אוכלת בית יוסף)
או אולי מישהו רוצה להחליף איתי עם ביימי או משהו
(אזור ה200)
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה