המוצרים שבהנחת הקופון הם רק אלו המצויים בלינק שבהודעה הראשונה באשכול זה ולא כלל המוצרים באתר.ניסיתי להזמין מחליק שיער,
ניסיתי של כמה חברות
כותב לי שהקופון לא תקף
משהו אולי יודע לעזור?
למשהו יש תשובה לדבר?למה הוא לא נותן לי להכניס פרטי אשראי?
צפה בקובץ המצורף 1379125
גם לי, לא רואה שנתן לי הנחההזמנתי מגנטים בכרטיס אשראי יש וחייבו אותי ב68יש מה לעשות?
כןקיבלתם אישור למייל על הרכישה?
של בוש, הורוד
מופיע בדף המבצעים
יוצא 105 ש"ח אחרי הקופון
(לפני יש)
זה נקרא כזה זול?
מחיר רצפה?
אז אם לא קיבלתי זה אומר שלא נקלט או מה?
תבדק בהזמנות שלי יש שם מידע על ההזמנותאז אם לא קיבלתי זה אומר שלא נקלט או מה?
לא נכוןברבצק ב9 שח, אחרי הנחת כרטיס יש.
איך עבר לכם האשראי פשוט בסכום יותר נמוך בחשבון בנק?המוצר הזה יצא לי עם הקופון 25 שקל בכרטיס אשראי יש עם משלוח חינם
זה יצא 48 שקל!!![]()
LastPrice - קוצץ ירקות ספירלי Konstar קונסטאר KS0193 בלאסטפרייס
הכנת מגוון צורות של חיתוך ירקות או פירות - ספירלה, רצועות דקות, פרוסות ועודwww.lastprice.co.il
פעמיים עם אותו כרטיס יש אבל תחת שם לקוח אחר [צריך לפתוח חשבון עם מייל אחר
![]()
LastPrice - ערכת בנייה ומשחק במגנטים - 100 חלקים Magies מאגיז צבעי מקרון בלאסטפרייס
הילדים אוהבים ליצור ולבנות במגנטים ולבני בנייה? הערכה הבאה במיוחד בשבילם! ערכת משחק והרכבה של מגנטים צבעוניים ידידותיים למשתמש למשחק ארוך ומהנה תוך שיפור המוטוריקה והיצירתיות. משחק הרכבה במגנטים המשחק שממגנט את ההורים והילדים גם יחד - לשעות של הנאה ויצירה משפחתית מיוצר עם מגנטי "סופר מאגיס" החזקיwww.lastprice.co.il
הייתי צריכה לבחור משלוח וזה הקפיץ לי את המחיר.
נאמר לעיל שהמשלוח חינם- איך?
כמו כן, אם אני רוצה 2 פריטים- אני צריכה לבצע רכישה נפרדת לכל אחד מהם כדי לקבל את ההנחה?
אני שואלת על ההנחה של הכרטיס אשראי יש.איך עבר לכם האשראי פשוט בסכום יותר נמוך בחשבון בנק?
או שבדף התשלום מיד היה עדכון?
בטוח ירד לך 20 ש"ח מיש?המוצר הזה יצא לי עם הקופון 25 שקל בכרטיס אשראי יש עם משלוח חינם
זה יצא 48 שקל!!![]()
LastPrice - קוצץ ירקות ספירלי Konstar קונסטאר KS0193 בלאסטפרייס
הכנת מגוון צורות של חיתוך ירקות או פירות - ספירלה, רצועות דקות, פרוסות ועודwww.lastprice.co.il
פעמיים עם אותו כרטיס יש אבל תחת שם לקוח אחר [צריך לפתוח חשבון עם מייל אחר
![]()
LastPrice - ערכת בנייה ומשחק במגנטים - 100 חלקים Magies מאגיז צבעי מקרון בלאסטפרייס
הילדים אוהבים ליצור ולבנות במגנטים ולבני בנייה? הערכה הבאה במיוחד בשבילם! ערכת משחק והרכבה של מגנטים צבעוניים ידידותיים למשתמש למשחק ארוך ומהנה תוך שיפור המוטוריקה והיצירתיות. משחק הרכבה במגנטים המשחק שממגנט את ההורים והילדים גם יחד - לשעות של הנאה ויצירה משפחתית מיוצר עם מגנטי "סופר מאגיס" החזקיwww.lastprice.co.il
מופיע בשלב התשלום תמונה שיש הנחה למשלמים בכרטיס אשראי שופרסל, עוד לפני הזנת הכרטיס בפועל.אני שואלת על ההנחה של הכרטיס אשראי יש.
זה הופיע לי, אבל אחרי התשלום לא מצויין דבר לגבי ההנחה הזו.מופיע בשלב התשלום תמונה שיש הנחה למשלמים בכרטיס אשראי שופרסל, עוד לפני הזנת הכרטיס בפועל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים