מידע שימושי שובר 50 שח לקסטרו בבנק הפועלים חזר

• הוסף לסימניות
בסיכום ההזמנה אני לא רואה שקיזזו את הקופון בסך 50 ש"ח?
למה?
את צריכה להכניס את קוד הקופון במקום המיועד, וללחוץ על הלחצן שמתחתיו - הפעל קופון או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
חייבים לקנות ב 199 שקל בשביל לא לשלם משלוח?
כן. אבל משלוח עולה 19 ש"ח
לא נורא...
קניתי לבת שלי שני פריטים יפים ב-60 ש"ח (סוף עונה)
שילמתי 30 ש"ח (10 ש"ח אחרי הקופון + משלוח)

• הוסף לסימניות
השארתי את הדפדפן של קסטרו הרבה זמן פתוח,
ועכשיו שאני רוצה לסיים עיסקה דרך אשראי הוא נותן לי את זה..
מה זה אומר???
1609788901442.png

• הוסף לסימניות
זה לא מוגבל לקולקציית נשים - גברים בלבד?
ככה כתוב.
בפועל זה לא מוגבל...
אבל עכשיו אני חושבת שאולי זה יכול להיות בעיה של גזל
עדיף לברר את זה מולם או הלכתית..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את כבר--- אז עד הסוף :)
יש לקאסטרו הטבה נוספת של 50% + 15% הנחה נוספים על כל המעילים והז'קטים בsale
בהזנת קוד קופון: WINTER15

• הוסף לסימניות
עוד מישהי הצליחה לקנות בילדים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם מישהי ניסתה לממש שני קופונים באותה קניה?
אני רוצה לממש 15% הנחה שיש עכשיו באתר על ידי הכנסת קוד קופון, ואני רוצה לשלם באמצעות שובר של שופרסל, שזה גם בהכנסת קוד קופון
רציתי לדעת אם המערכת תיתן לעשות כזה דבר לפני שאני קונה את הקופון
תודה!

• הוסף לסימניות
האם מישהי ניסתה לממש שני קופונים באותה קניה?
אני רוצה לממש 15% הנחה שיש עכשיו באתר על ידי הכנסת קוד קופון, ואני רוצה לשלם באמצעות שובר של שופרסל, שזה גם בהכנסת קוד קופון
רציתי לדעת אם המערכת תיתן לעשות כזה דבר לפני שאני קונה את הקופון
תודה!
כן,
ה15 אחוז מצטרף לעוד קופון - שופרסל/הפועלים
אבל אי אפשר לצרף הפועלים ושופרסל

• הוסף לסימניות
1609935712778.png

גם לכם הופיע החלון הזה?
מה עשיתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה