כללי שוב אינדיזיין - Paragraph Rules

• הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר מורכב באינדיזיין, אז יש לי הרבה שאלות.

נתתי בסטייל רקע לטקסט ע"י Paragraph Rules, למה הוא נותן לי את זה רק בשורה הראשונה, ולא ממשיך בשאר השורות בפיסקה?

ושאלה לגבי האייקון שבצד ימין: זה אייקונים מתחלפים, האם לעגן את האייקון לשורה שלו?
מדובר בהמון אייקונים, יש שיטה יותר נוחה?

קבצים מצורפים

• 6.png
    KB 240.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1438218:
אני מעמדת ספר מורכב באינדיזיין, אז יש לי הרבה שאלות.

נתתי בסטייל רקע לטקסט ע"י Paragraph Rules, למה הוא נותן לי את זה רק בשורה הראשונה, ולא ממשיך בשאר השורות בפיסקה?

ושאלה לגבי האייקון שבצד ימין: זה אייקונים מתחלפים, האם לעגן את האייקון לשורה שלו?
מדובר בהמון אייקונים, יש שיטה יותר נוחה?

קו פסקה הוא לפי פסקה לא לפי שורות שבתוכה. כלומר הוא ברוחב קבוע לכל פסקה.

נסי להשתמש בקו טקסט לא קו פסקה.
במידה ויש צורך ברקע ביישור "מלא" ולא רק על הטקסט, צריך לכך סקריפט.(שיש לי למכירה , אך לא לטורים)

• הוסף לסימניות
יותר נוחה? לא יודע באיזה גירסה את אוחזת, אבל כבר ב-CS6 אפשר פשוט לגרור אובייקט כגון תמונה אל תוך טקסט והוא נהפף למעוגן. די נוח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1438249:
קו פסקה הוא לפי פסקה לא לפי שורות שבתוכה. כלומר הוא ברוחב קבוע לכל פסקה.

במידה ויש צורך ברקע ביישור "מלא" ולא רק על הטקסט, צריך לכך סקריפט.(שיש לי למכירה , אך לא לטורים)

אפשר לעשות בסגנון הפיסקה גם סרגל פסקה תחתי וגם קו טקסט אנדרליין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1438258:

רק לשורה ראשונה ואחרונה. אבל אם הפסקה ביישור ימין... לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1438261:
רק לשורה ראשונה ואחרונה. אבל אם הפסקה ביישור ימין... לא.

נכון, אבל לרוב משתמשים ביישור דו"צ ואז אפשר לעשות כמו שציינתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1438249:

הכוונה לunderline stroke?
ניסיתי וזה נותן קו רק במקום שיש טקסט ולא ברוחב הטור.
ידוע לכם על עוד אפשרות חוץ מסקריפט?
מה מחיר סקריפט כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1438258:

לא הבנתי מה זה נותן, זה מכסה את כל הפסקה? הרי בכל פיסקה מספר השורות משתנה, אז לא ניתן לקבוע רוחב של קו מראש.
האם אני טועה? תקנו אותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1438273:
הכוונה לunderline stroke?
ניסיתי וזה נותן קו רק במקום שיש טקסט ולא ברוחב הטור.
ידוע לכם על עוד אפשרות חוץ מסקריפט?
מה מחיר סקריפט כזה?

אם אין יישור לימין אלא ישור מלא. יש פתרון על ידי קו תחתון של פסקה לשם המילוי של השורה האחרונה. ושאר הקווים להשתמש בקו טקסט.

אם יש ישור לימין יש לי סקריפט ב150 שח. שיוצר רקע לפי סגנון פסקה.
יש לו מוגבלות זו: עובד רק שאין טורים. וכן כאשר מבנה הסטורי הוא תיבה אחת בכל דף. ולא שני טורים אפילו כאשר הם בסה"כ שתי תיבות אחת ליד השניה.

• הוסף לסימניות
בקיצור, לישור ימני חייבים סקריפט.
תותחי אינדיזיין,יש לכם עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
בעבר RCPRO כתב איזה פתרון עם שיפט-קליק בסוף הפסקה.
בכל מקרה, זה מסובך, ועדיף כבר לעבוד עם סקריפט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1438429:

ומה רע בסקריפט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1438429:
לא חייבים סקריפט, אפשר ידני! אבל זה יקח הרבה זמן.

אפשר להכניס את הטקסט לטבלה בת תא אחד. גם יקח זמן בלי סקריפט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1438592:
לא חייבים סקריפט, אפשר ידני! אבל זה יקח הרבה זמן.

אפשר להכניס את הטקסט לטבלה בת תא אחד. גם יקח זמן בלי סקריפט.
רבי אריאל. הרי הכל אפשר ידני.
פעולת הסקריפט פשוטה: מציירת תיבה מסביב לתטקסט. עם כניסות כרצוי. וזה וודאי אפשר ידנית באותה מידה כמו לשים טבלה.
אבל הלא כך למדתנו רבנו: אין הסקריפט מאפשר לעשות מה שאין אופציה בתוכנה. רק חוסך זמן.

• הוסף לסימניות
בוודאי -- לזה התכוונתי! חבל לעבוד כמו חמור כשאפשר בכמה פרוטות לקנות עבד אלקטרוני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה