צילום אמנותי שוב אני פה, הפעם עם ניו בורן

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות המחממות בפוסט הקודם!
אני אדע לשתף פה יותר..

והפעם, ניו בורן לתינוק ממיס,
לא משנה כמה תינוקות אני מצלמת ואצלם, תמיד מתרגשת כאילו זה התינוק הראשון שבא אלי לסטודיו.

מעניין אתכם פוסטים מאחורי הקלעים?
7CFE3BA7-A4BE-4EC8-8BE9-CA2E440313A5.jpeg
0CACF264-F692-4548-BB5E-62B9F373C75B.jpeg
F65EFE4E-971A-42AE-8AD6-E60CD45FE339.jpeg
E308341C-2FA4-4170-B58A-2D5D59F4D9CC.jpeg
8AB443C9-93D1-48AE-B473-E4F9D9CA0E6B.jpeg

מירי דוידסון | צלמת | 0548499127
Miri.photographer@ gmail.com

• הוסף לסימניות
תנוחות מתוקות.
אהבתי את הראשונה, כמה רוגע היא משרה.

בקטנה כדאי לך לשים קרדיט

• הוסף לסימניות
מגוון ומושקע, צבעים ממש יפים.
קומפוזיציות יפות

בראשונה - הבד נראה מוחלק מידי ולא טבעי, מענין לראות לפני
וגם הייתי מנסה אולי טיפה לחמם את עור התינוק

• הוסף לסימניות
איפה היית כל השנים האלה?
תמונות מהממות!

• הוסף לסימניות
מקסים.
קצת חבל על התאורה בראשונה :(
והטשטוש קצת לא טבעי.
שני'ה שלישית ורביעית - תמונות מושלמותת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה