כללי שוב באג באינדיזיין - סקריפט FindByList

• הוסף לסימניות
ישבתי אתמול בלילה עם רמיS מהפורום, והוא הראה לי שיש באג מסויים בסקריפט הנ"ל.
ואכן הוא צודק.

הוא הכין לעצמו כמה דברים לחפש ולהחליף, הכל עובד מצויין.
אבל כשהוא מנסה להוסיף שם השורה הבא, הסקריפט מתעלם מזה, כאילו הוא לא כתב את זה בכלל.

מה הסיבה לכך?
קוד:
grep {findWhat:"(?<=\d)-(?=\d)"} {changeTo:"--"}
ועוד יותר מזה, ברגע שאתה מפעיל פעם אחת את הסקריפט הזה, הוא עושה המון בעיות בחיפוש GREP, למשל אי אפשר בכלל למצוא את המקף שנמצ בין 2 מספרים. כלום. אפס. נאדה.
חברה, תעזרו לנו.

• הוסף לסימניות
הארבס, אתה בשטח?

• הוסף לסימניות
ראיתי. אני לא נתקלתי בבעיה הזו ולא נראה לי שיהיה לי זמן לבדוק הענין עד אחרי פסח. תן לי תזכורת אז, ובל"נ אני אבדוק.

• הוסף לסימניות
תזכורת.
ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
שכחתי לפני פסח שהיה באג בגרסא הראשון של הסקריפט ההוא. אולי זה גרם לבעיות שלכם. אני מצרף הסקריפטים שמגיע עם אינדיזיין בגירסאות המעודכנות שלהם. (וגם של CS2 למי שעדיין עובד בCS2...)

תודיע לי עם זה פותר הבעיה...

קבצים מצורפים

• indesign_cs3_sample_scripts.zip
    KB 487.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה פתר את הבעיה!
תודה רבה לך!

• הוסף לסימניות
את השורה שהוספתם, כבר נמצאת בתוך הסקריפט ?
או שצריך להוסיף אותה?

• הוסף לסימניות
בתוך הסקריפט לא נמצא שום דבר.
הסקריפט הנ"ל רק אומר לו לחפש קובץ בשם: FindChangList, ולהריץ את כל החיפושים שהגדירו שם. הבעיה היתה שאחרי שהריצו את הסקריפט, לא היה אפשרות לחפש דרך גרפ הרבה דברים. כדוגמא, מה שרמיS חיפש וכנ"ל.
עכשיו תיקנו את זה, ותודה להארבס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה