טיול בחו"ל שוב בודפשט...

מה שם המלון?
הוטל גולן/סילבר קראון
יש בו מסעדה כשרה גם

את יכולה לבדוק דרך בוקינג, ואם רוצה להזמין, תגידי לי, הכרתי שם כשנסענו את האחראי, בנ"א ישראלי שעוזר בכיף ועושה קצת מחירים... אז אבדוק לך אם יכול להוריד פחות מבוקינג, לנו הוא הוריד (לא מכירה אותו אישית, זאת אומרת אין לי איזה טובת הנאה, כשנסעתי איכשהוא מישהו נתן לי את הנייד שלו וכך הגעתי אליו)

הוטל גולן/סילבר קראון
יש בו מסעדה כשרה גם

את יכולה לבדוק דרך בוקינג, ואם רוצה להזמין, תגידי לי, הכרתי שם כשנסענו את האחראי, בנ"א ישראלי שעוזר בכיף ועושה קצת מחירים... אז אבדוק לך אם יכול להוריד פחות מבוקינג, לנו הוא הוריד (לא מכירה אותו אישית, זאת אומרת אין לי איזה טובת הנאה, כשנסעתי איכשהוא מישהו נתן לי את הנייד שלו וכך הגעתי אליו)
כן כן אשמח . מתכננים לחודש הקרוב
תודהה

הוטל גולן/סילבר קראון
יש בו מסעדה כשרה גם

על איזה מסעדה כשרה אתם מדברים?
המסעדה בלובי טריפה למהדרין

תודה
כנראה שהייתם בתקופה שיזם אחד החליט לקרוא למלון "מלון גולן"
זה כבר מזמן לא קיים
תודה תודה שהסבת את תשומת הלב
באמת דברתי איתו עכשיו שוב ביותר פירוט להבין, ואמר משהו שיש גם וגם, ומהחודש הבא תהיה גם כשרה ודברים כאלו לא ברורים.
אומר שסילבר קראון זה לא כשר, ויש שם חלק שהוא גולן והוא כן כשר
בבוקינג אפשר להזמין רק את הלא כשר, ודרך האתר שלהם (לא יודעת איזה בדיוק) אפשר להזמין עם ארוחת בוקר כשרה, משהו כזה.
בקיצור שכל אחד יבדוק טוב לפני.
ותודה שוב על שימת הלב.

תודה

תודה תודה שהסבת את תשומת הלב
באמת דברתי איתו עכשיו שוב ביותר פירוט להבין, ואמר משהו שיש גם וגם, ומהחודש הבא תהיה גם כשרה ודברים כאלו לא ברורים.
אומר שסילבר קראון זה לא כשר, ויש שם חלק שהוא גולן והוא כן כשר
בבוקינג אפשר להזמין רק את הלא כשר, ודרך האתר שלהם (לא יודעת איזה בדיוק) אפשר להזמין עם ארוחת בוקר כשרה, משהו כזה.
בקיצור שכל אחד יבדוק טוב לפני.
ותודה שוב על שימת הלב.
שוב
אין מסעדה כשרה כרגע בסילבר קראון
היתה תקופה אבל מתחילת המלחמה זה כבר לא קיים
ממליץ להזמין דרך אבי קליין 052-7200300
הוא נותן 32 אחוז הנחה מהמחיר באתר הרגיל

שוב
מי זה אבי קליין ?והנחה של מה הוא נותן ?

תשלח מספר בבקשה

שוב
מה להזמין ממנו? שהייה במקום?
אם אין שם כשרות, מה הביג? יש מלא מקומות טובים וזולים באזור

כנראה שהייתם בתקופה שיזם אחד החליט לקרוא למלון "מלון גולן"
זה כבר מזמן לא קיים
במקרה השבוע דיברתי עם גילי ואמר לי שיש כשרות לארוחת בוקר בהזמנה דרכו
לא הייתי שם לוודא את זה אבל הוא לא יאמר משהו שלא קיים...

במקרה השבוע דיברתי עם גילי ואמר לי שיש כשרות לארוחת בוקר בהזמנה דרכו
לא הייתי שם לוודא את זה אבל הוא לא יאמר משהו שלא קיים...
נכון זה מה שאמר לי גם
וגם אמר שחודש הבא אמורה להפתח מסעדה כשרה

אפשר להזמין ישירות אצל גילי חדר במלון
ומקבלים ארוחת בוקר לחדר, תוצרת "קפה תמר" הכשרה.
36305780160+ (אפשר להגיד שהגעתם דרך ברוכי ותקבלו גם הנחה)

במלון אין כרגע מטבח כשר פעילה, אך מותאם לשומרי שבת,
אין בעיות של חיישנים, ומקבלים מפתח לחדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה