טיול בחו"ל שוב בודפשט...

דחוף
מישהו יודע אם לשיט של ה 10 יורו צריך להזמין כרטיס מראש, או שמגיעים מושלמים במקום? (היום)
מומלץ להזמין מראש, לפעמים יש תור ארוך.
בכל אופן אפשר לשלם במקום

האם מישהו יודע אם צריכים להזמין מראש כרטיסים לשייט בנהר הדנובה בבודפסט,
או שפשוט מגיעים משלמים ונובעים?

האם מישהו יודע אם צריכים להזמין מראש כרטיסים לשייט בנהר הדנובה בבודפסט,
או שפשוט מגיעים משלמים ונובעים?
רק מעיר שאם מדובר על לג'נדה או שיט אחר שעולה 20 יורו
אז יש באותו מחיר את המודרכים בעברית ועם קבוצה ישראלית למי שמעדיף
(למרות שבלג'נדה יש אוזניות עם הדרכה בעברית)
ולאלה צריך להירשם

אני מתכנן לנסוע להונגריה
יש לי סים אנגלי סים THREE ואני רוצה לדעת אם זה יעבוד בהונגריה בטלפון שאין לו דור 4
כי בלונדון חייבים כבר דור 4
דחוף
תודה רבה

אגב פלאפונים, צריך לדעת שאם לוקחים טלפון מהארץ והקליטה לא עובדת...
לפעמים צריך להגדיר את הגדרות הרשת ידנית (ולא אוטמטית) ואז זה עובד. מניסיון.

שלום אני רוצה לעשות את סיור האיזיריידר....
אבל הם אומרים שצריכים ווצאפ,
האם יש מי שיודע על מישהו שעושה את זה גם ללא ווצאפ...
ואם יש מישהו שעשה את זם בחברה עם הווצאפ, בלי ווצאפ,
אני אשמח שיגיד אם זה היה בסדר או שהיה להם בעיות עם המדריך או משהו אחר......
תודה רבה!

משהו מעונין להצטרף למונית מבודפשט לקרעסטיר
באחד מהימים 3-5/6 (שלישי רביעי או חמישי ) ?? בשבוע של חג השבועות ...
שיעדכן
תודהה

1747909079742.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה