שוב בעיה בכיוון הטקסט באדובי

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=285284

חשבתי שהבעיה הסתדרה, אבל:
1. כל הסימנים כמו פסיקים, נקודות, סימני שאלה וכו'- נכתבים לי מימין לטקסט, במקום משמאל.

2. מידי פעם, כשאני פותחת את התוכנה, אני רואה שהמצב חזר לקדמותו, ושוב עלי לשנות את ההגדרות ולבחור באפשרות של המזרח התיכון. יש דרך לקבוע זאת אחת ולתמיד?

אודה מאד לכל מי שיוכל לעזור!

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני חסומה. יש אפשרות לראות את החומר הזה בצורה אחרת?

• הוסף לסימניות
שימי לב לתמונה, בחרי את מה שמסומן שם, הגדירי את מה שאת רוצה ותעדכני.

Untitled-1.png

• הוסף לסימניות
איך פותחים את התמונה? אני רואה רק שטח ריק אפור.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל החסימה
בקיצור בחרי type בתפריט העליון, language options ושם לחצי על middle east features, זה אמור לפתוח לך תפריט שמאפשר באופן מלא את כל הגדרות השפה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הטירחה והרצון לעזור.
האפשרות שאתם מציעים לא הספיקה כדי שסימני הפיסוק יעברו לשמאל, אבל באותו תפריט למטה יש אפשרות "מימין לשמאל", וכשאני לוחצת עליה, ניתן לכתוב באופן תקין.
חצי נחמה.
הבעיה היא שבכל טקסט צריך מחדש לבחור באפשרות זו, התוכנה לא שומרת את ההגדרות.
יש לכם רעיון איך לקבוע זאת אחת ולתמיד?
אציין כי בהתקנה הראשונה שהתקנתי את התוכנה לא היתה שום בעיה כזו.

• הוסף לסימניות
טוב, ב"ה נראה כי הבעיה נפתרה.
ההגדרות שהיצעתם + משחק בהגדרות בחלון ה -PARAGRAPH, והטקסט נכתב כהלכה.

תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
שמח מאוד שנפתר.
אם תהיה בעיה תעדכני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה