שוב בעיית תמחור....

• הוסף לסימניות
פנתה אלי לקוחה די ישנה, ובקשה את כ-------ל התמונות שצילמתי את המתוק שלה על דיסק, הבהרתי לה שהכל אני מוציאה רק ערוך, מדובר ב-80 תמונות, כמה מקובל לקחת על הכמות הזו?

סכום הגיוני...
כי בתחילה אמרתי לה שעל כל תמונה ערוכה על דיסק אקח 10 ש"ח, היא כמעט התעלפה לי בטלפון "800 ש"ח?":eek:

אז תנו לי מחיר שפוי....:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1106085:
שווה לך לעבוד על תמונה בפחות מ10 ש''ח?

ברור שלא, השאלה איך אומרים את זה ללקוחה בלי שאצטרך לקרוא לנט"ן?:D

• הוסף לסימניות
אומרים את האמת.זה עבודה.והרבה עבודה ואת לא צריכה לעבוד בחינם.
אני בטוחה שאיו שום טעם ב80 תמונות ובוודאי רבות חוזרות על עצמן.היא רוצה ויש לה לשלם בשמחה רבה תתני את כולן.היא רוצה ואין לה מספיק אז היא יכולה לבחור עוד כמה תמונות עד כמה שהיא יכולה.

• הוסף לסימניות
10 שקל לתמונה זה שפוי בעינייך? כי בעיניי ממש לא
(אבל אם כבר אמרת לה 10 אל תרדי באגורה!)

היא לא חייבת לקנות ממך את כל התמונות, אפ'חד לא מצמיד לה אקדח לראש...
רוצה שתשלם- לא רוצה- לא צריך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1106079:
פנתה אלי לקוחה די ישנה, ובקשה את כ-------ל התמונות שצילמתי את המתוק שלה על דיסק, הבהרתי לה שהכל אני מוציאה רק ערוך, מדובר ב-80 תמונות, כמה מקובל לקחת על הכמות הזו?

סכום הגיוני...
כי בתחילה אמרתי לה שעל כל תמונה ערוכה על דיסק אקח 10 ש"ח, היא כמעט התעלפה לי בטלפון "800 ש"ח?":eek:

אז תנו לי מחיר שפוי....:cool:

דעתי:
זה או שאת מתעקשת עכשיו ונשארת בלי כלום (כי היא לא תשלם לך 800 ש"ח)
או שאת מתקפלת וגם מרוויחה משהו.
לדעתי קצת נסחפת עם ה-10 לתמונה..זה ריאלי כשמדובר על כמות יותר קטנה.
אבל אם יש לה כוונה לקחת דיסק עם 80 תמונות,מותר לך לעשות 'הנחה' על כזו כמות...

• הוסף לסימניות
בכלל שמתי לב שכשלוקחים מדי הרבה וכל פוזה אלף פעמים זה מוריד את הערך שך התמונות, ופחות כיף להסתכל בזה אחר כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1106115:
דעתי:
זה או שאת מתעקשת עכשיו ונשארת בלי כלום (כי היא לא תשלם לך 800 ש"ח)
או שאת מתקפלת וגם מרוויחה משהו.
לדעתי קצת נסחפת עם ה-10 לתמונה..זה ריאלי כשמדובר על כמות יותר קטנה.
אבל אם יש לה כוונה לקחת דיסק עם 80 תמונות,מותר לך לעשות 'הנחה' על כזו כמות...

זה אולי הרבה כשלוקחים 80 תמונות, אבל זה לא מוריד את העבודה!
אין קיצור דרך. שושיה תצטרך לשבת על 80 תמונות אחת אחת!
אולי גם משנה כמה זמן ומה רמת נעריכה המינמילית שכבר יש- אם יש. אם ילך לך נורא מהר שייך אולי להוריד.
אם לוקח לך כל תמונה 20 דקות נניח, את רוצה פחות מ30 שקל לשעה?
גם סכום כסף גדול לדעתי לא שווה מדי אם עבדת בשבילו בשעות שזה פחות משכר מינמום..

• הוסף לסימניות
למה שעבודה על תמונה תיקח 20 דקות?

• הוסף לסימניות
תלוי איך התמונה נראית לפני עריכה ותלוי מה היא עושה לגבי ריטוש.
לי היה ילד חלאקה כל הפנים יבלות קטנות. לקח לי כל תמונה חצי שעה לפחות להעלים את כולם.
זה ממש תלוי בתמונה, בכל מקרה התכוונתי שככה ייעשה החישוב. אם כל תמונה לוקחת 2 ד' ברור שזה שונה מבחינתה -מבחינת האפשרות שלה לבוא לקראת הלקוחה מאשר אם לוקח לה כל תמונה חצי שעה. זה הכל.

• הוסף לסימניות
כשלמדתי פוטושופ המורה אמרה "ריטוש תמונה" עולה מינימום 70$ אמרתי לה בציבור שלנו לוקחים 10 ש''ח ומבקשים הנחה:mad:
כאן זה בדיוק ההבדל בין "עריכה" ל"ריטוש תמונה"
הכל הגדרות

• הוסף לסימניות
תודה על כל הדעות!
הילד חלק פנים, אין לי המון עבודה, בכ"א יש, זה הרי 80 תמונות....
לא צילמתי את כל התמונות באותה פוזה כמובן, כמעט אין תמונה שחוזרת על עצמה (לכן היא רוצה את כולן...)
אני חושבת שבאמת אקח לפי שעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה