שוב בקשר לפרסום של המיטות החזקות

• הוסף לסימניות
אחרי עוד הרבה תכנונים ושיפורים במוצר עצמו, הגענו סוף סוף לסיכומים ומתקדמים שוב לכיוון הפרסום.
התרשמתי שיש לנו להציע יתרונות משמעותיים ומשכנעים, אז אחרי שהוא יהיה ממותג בשוק בעז"ה, אולי נרצה למכור את המוצר במחיר טוב, לפחות כמו של המתחרים בשוק. לכן החלטתי שאני לא רוצה למתג כ'זול'. (זה אמנם יהיה זול יחסית עדיין, אבל בנושא זה שיתרשמו פשוט מהמחיר שיהיה כתוב במודעה)
בכל אופן היתרון שאני רוצה להדגיש אותו כרגע הוא החוזק והעמידות.
בגלל שלא מדובר עכשיו במוצרים זולים בצורה מודגשת, רציתי לבנות פרסום רציני ואכותי.
אני מתכננת לצלם ראת המיטות כפי שהן, ושהמראה ידבר בעד עצמו (רואים שהן חזקות במיוחד).

בעקבות כיוון שאהבתי שהציעה 'כל מיני' מהפורום, חשבתי ללכת על סדרה בסגנון כזה:
א.
*פעם אחת יראו ילדים משתוללים על המיטה, ויהיה כתוב - הילדים שובבים? רק המיטות של... וכו', המיטות הכי חזקות וכו'.
*עוד בסדרה - ילד, פעוט ותינוק שוכבים בשורה על המיטה (שיראו גדול בינוני וקטן), וכתוב - מחפש מיטה שתעבור מילד לילד, ותישאר גם לנכדים? (הטקסט לא מעובד, כרגע רק הרעיון) רק המיטות של.. המיטות הכי חזקות וכו'.
ב.
אפשרות אחרת להביע אותו רעיון, בעזרת צעצועים במקום ילדים
*בדוגמה הראשונה יראו בובות פרווה של קופים נתלים על המיטה, והכיתוב 'הילדים שובבים?' כנ"ל.
*בדוגמה השנייה יראו בובות בבושקה מסודרות בסדר עולה על המיטה, והכיתוב 'מיטה שתעבור מילד לילד ומדור לדור' כנ"ל.

שאלותי:
איך נשמע לכם הקונספט?
עדיף בסגנון עם הילדים או בזה עם הצעצועים? נראה לי שילדים הרבה יותר קשה לצלם שיהיה מוצלח גם מבחינת הילדים וגם מבחינת המיטה, וצריך להשיג ילדים לצילום וכו'
מצד שני הצעצועים הרבה פחות מעניין, לא? וזה לא נשמע מעליב לדבר על ילדים ולהציג קופים, כביכול?

אשמח לכל חוות דעת.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אה, שכחתי להוסיף שתמונות הילדים יוסיפו בלי מילים גם את הקטע ה'דתי' של העסק - שירגישו שזה משהו משלנו.

• הוסף לסימניות
לי זכורה פרסומת של פיל שעומד על מיטה. שאפילו הוא לא שובר אותה....
אבל זה מוכר....
איך המראה של המיטות? על חשבון האיכות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיראו שהתמונות אמיתיות ולא פוטושופ (מה שמוריד אפשרויות של פילים)
כנראה הרעיון שהצעתי לא נשמע מספיק מושך?
המיטות דווקא יהיו יפות, אם כי לא מעוצבות.

• הוסף לסימניות
בקשר לרעיונות שהעלית, ברעיון השני ממש אהבתי את הקטע של ה'בבושקות'. זה דיבר אלי יותר מאשר תמונות של ילדים. הקופים נשמע חמוד. האם זה יפה להציג אותם כביכול בתור ילדים? זה כבר איני יודעת.
גם ב'בבושקות' צריך לבדוק האם זה לא מעלה אסוסיאציות חזקות שאינן קשורות לדורות (רוסיה, סבתאות וכו')

• הוסף לסימניות
הקריאטיב השני יותר זכיר.
הייתי בוחרת בו.

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את הבבושקות

• הוסף לסימניות
ברור שהכיוון השני הרבה יותר מוצלח, אם את פוחדת מן ההשוואה בין הקופים לילדים אל תכתבי "הילדים משתוללים?" כאשר בעצם את מראה קופים, רק תכתבי "לא נבהלים מקצפיצות" וכדו' שבעצם הקופים מביעים את ההשתוללות, הקפיצות על המיטות וזה בסדר כי אפילו לקופים מותר לקפוץ שם זה ישרוד.
עם הבבושקה אין בעיה, השאלה אם זה יראה בויז'ואל מספיק חמוד . הבובה תשכב על המיטה או מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;767707:
לי זכורה פרסומת של פיל שעומד על מיטה. שאפילו הוא לא שובר אותה....
...מכונת כביסה AEG? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אכן, רעיון הפיל מוכר מידי.
קונספט המיטה שנשארת לדורות היא מקורית יותר.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה