כללי שוב האינדיזיין - והפעם - מספור עמודים

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שאני הכי שונאת זה לעשות עבודה מושקעת ובשלב הסגירה לגלות שהתוכנה עושה מה שבא לה...
בקיצור - עימדתי חוברת של 32 עמודים. שמתי מספור אוטומטי בעמוד האב והחלתי אותו על כל המסמך ואכן המספור מופיע בכל העמודים.
אבל - בסגירה לPDF התוכנה מחליטה משום מה לוותר על כל המספור הזוגי ולהשאיר רק את המספור האי זוגי...
נשמע לכם הגיוני?
סגרתי את התוכנה ופתחתי שוב, מחקתי את המספור מתיבת האב ויצרתי מחדש אבל התוכנה מתעקשת להעלים את המספור מהעמודים הזוגיים.
מה עושים???

• הוסף לסימניות
תיתנו יותר פרטים.
גרסת האינדזיין (מקווה שלא CS4).
האם המספור האוטומטי של הזוגי ואי זוגי נמצאים באותה שכבה? אולי היא כשכבה שלא תודפס בהדפסה.
איזו דוגמית צבע? אובר פרינט וכו'.

• הוסף לסימניות
משהי אמרה לי שב- CS4 זו בעיה מוכרת,
מתגברים עליה ע"י סגירה באקרובט 4

הצלחות

• הוסף לסימניות
משהי אמרה לי שב- CS4 זו בעיה מוכרת,
מתגברים עליה ע"י סגירה באקרובט 4

הצלחות

• הוסף לסימניות
אכן CS4 וסגירה ע"י הדפסה לקובץ PDF פתרה את הבעיה.
(כנראה הבעיה רק בייצוא לPDF).
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;525997:
אכן CS4 וסגירה ע"י הדפסה לקובץ PDF פתרה את הבעיה.
(כנראה הבעיה רק בייצוא לPDF).
תודה לעונים.

בכללות יש הבדלים בין הדפסה לייצוא PDF.
בהדפסה לPDF יש לוודא שזה ברזלוצייה המתאימה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש הבדלים.
בשלב הסקיצות אני מייצאת ל-PDF (יותר מהיר) וכשהקובץ מוכן להדפסה אני מדפיסה ל-PDF ברזולוציה והאיפיונים המתאימים.

• הוסף לסימניות
בדיוק ההיפך.
בייצוא PDF יש יותר מידע.

• הוסף לסימניות
תנסי לדרוס את התיבת טקסט של המספר עמוד מהמאסטר. זה אמור לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה