שוב, המלצות ודיס- ותודה גדולה גדולה!

• הוסף לסימניות
אם יש לכם- אשמח מאד לדעת אם אתם מרוצים מהמוצרים- ואם לא- ממה לא..
1. מקרר בלומברג 4 דלתות דגם KQD 1780/
2. תנור של חברת BRANDT
3. מכונת כביסה AEG 8 ק"ג פתח קדמי
4. כיריים חשמליות TEKA

• הוסף לסימניות
מקרר בלומברג 4 דלתות הגדול (לא זוכר שם דגם) - לא כ"כ מרוצה. אם היה אפשר להחזיר את גלגל הזמן אחורה הייתי קונה כנראה את הסמסונג 4 דלתות!

• הוסף לסימניות
מקרר בלומברג 4 דלתות הגדול (לא זוכר שם דגם) - לא כ"כ מרוצה. אם היה אפשר להחזיר את גלגל הזמן אחורה הייתי קונה כנראה את הסמסונג 4 דלתות!

למה?
אשמח מאד אם יש לך כח להסביר
ולמה דווקא את הסמסונג ולא את השארפ?

בכל אופן תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
סמסונג בגלל הגודל, גם את הבלומברג לקחתי בגלל הגודל, כמדומני שלשארפ אין הגדלים הללו.
בלומברג וסמסונג גם עדיפים בגלל התקן שבת של משמרת השבת שפועל אוטומטי, ואצל שארפ כמדומני צריך להעביר ידנית.
בבלומברג יש לי הרגשה שמשהו לא אמיתי שם, ניסיתי לשנות את המעלות במקרר אחרי שירקות כמעט קפאו, ולא זז שום דבר.
יש תא הקפאה שאפשר להחליף שיהיה מקרר, וכשהחזרתי למצב מקפיא אחרי כמה ימים גיליתי שהוא לא חזר למצבו וכמה דברים הופשרו.
הידיות החיצוניות של הבלומברג גם מפריעים לי., כשבסמסונג זה ידית אינטגרלית.
בקיצור יש לי הרגשה שזה חלטורה.
יש מקרר של בקו שנראה בדיוק אותו הדבר, שניהם מיוצרים בטורקיה והם מותג 'מדבקה'.
ברגע של חולשת הדעת בגלל המחיר הזול יותר התפתיתי וקניתי את הבלומברג.

• הוסף לסימניות
תודה תודה על התשובה המפורטת! עזרת לי וחסכת לנו עוגמת נפש- מעריכה מאד!
שמעתי ד"שים לא משהו על השרות/חלקים של סמסונג, משהו יודע?
אם יש למי מכם סמסונג או שארפ ואתם ממש מרוצים אשמח למס' דגם.
כמו"כ- תנור: סמסונג או אלקטרולוקס?
כיריים חשמליות- אלקטלוקס או TEKA?
אח

• הוסף לסימניות
תנורים קנינו אלקטרולוקס, מרוצים מאוד.
כיריים אינדוקציה אלקטרולוקס וכנ"ל.
דרך אגב: אנחנו משתדלים לא לקנות תוצרת גרמניה. אבל בחנות סיפרו לנו שאלקרולוקס זה משהו אחר, כי בעלי החברה היום הם יורשיו ומשפחתו של ראול וולנברג.
לאחרונה נכנסתי לחנות לקנות משהו אחר ובעל החנות אמר לי שאלקרולוקס העבירו חלק או את כל היצור של הכיריים למקום אחר, אולי לטורקיה, נא לשים לב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה