כללי שוב הפונט של קורן

• הוסף לסימניות
לקוח רוצה את הפונט קורן בלוגו שלו
אבל לא את הפונט הרגיל והמוכר
אלא את הגירסה שיש בסידור קורן, היא שונה קצת (בעיקר בולט בצורת ה-א' המיוחדת, וה-ר' שהולכת באלכסון למעלה) (ראו דוגמה)

האם זה פונט מסחרי?
מסטרפונט לא מציגים אותו בקטלוג, כך שאני מבינה שהם לא מוכרים אותו.

האם יש בעיה לדעתכם לקחת את הפונט קורן שיש לי במחשב, ליצור ר' אלכסונית כזו, ולשלב אותה שם?
האם יש בזה בעיית זכויות? הרי זה לא יהיה לעולם מדוייק כמו המקורי.
(אני לא יוצרת את זה 1 על 1 אלא רק דומה, ולא בתוכנת עיצוב פונטים אלא באילוס, כאובייקט)

קבצים מצורפים

• קורן-סידור.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לכאורה, אם יש לך פונט חוקי, ואת משנה חלקים ממנו לצורך עיצוב לוגו: מאריכה את הל', מקצרת את הנ', מחברת שתי אותיות ביחד ועוד ועוד - אין עם זה שום בעיה. אז למה שעכשיו יהיה?

• הוסף לסימניות
על פניו - גם לי נראה שאין בעיה, אבל רוצה לשמוע עוד דעות.
למה?
כי אני משנה למשהו שדומה לפונט שאותו לא רכשתי.

• הוסף לסימניות
באמת יש הבדל בין פונט קורן שעוצב לתנ"ך לבין פונט קורן שעוצב לסידורים ומחזורים.
השוני בולט בעיקר באות א' אבל יש עוד הבדלים.
למיטב ידיעתי הגירסה שעוצבה לסידורים אכן לא משווקת לציבור הרחב.
והיא מוגנת בזכויות יוצרים, כך שאני די בטוחה שיש בעיה ליצור לה חיקוי.

(שוב, אם את רוצה להיות 100% בסדר פשוט תשאלי אותם)

• הוסף לסימניות
מסטרפונט מוכרים גם את הגרסה של הסידור.. אני רכשתי אותה...
מצ"ב צילום מקלטלוג 2011

קבצים מצורפים

• ?????.JPG
    1.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ב"ה ששאלתי פה!
הייתי מסתבכת כהוגן......
אצלי בקטלוג של מסטרפונט זה לא מופיע אבל זה קטלוג של 2009
ובאתר שלהם לא עובדת התצוגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;616833:
מסטרפונט מוכרים גם את הגרסה של הסידור.. אני רכשתי אותה...
מצ"ב צילום מקלטלוג 2011

טוב לדעת!
מעניין למה במשך שנים זה לא שווק, ועכשיו פתאום כן.

• הוסף לסימניות
כי התחלפה הבעלות על הוצאת קורן. כיום מוכרים את שניהם (סידור ונ"ך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה