דרוש מידע שוב התלושי מזון.... אבל אני חייבת עזרה!!

• הוסף לסימניות
סופסוף קבלנו, (פתחון לב)
אנחנו זכאים למעל 1000 ש"ח בכל פעימה אבל קבלנו כרטיס אחד שהוטען ב1000 ש"ח
איך זה הולך? כשנסיים את ה1000 תוטען היתרה מיידית? ואז כשנסיים אותה תכנס הפעימה השנייה?

• הוסף לסימניות
אתם אמורים לקבל עוד כרטיס לפעימה זו, כי אין אפשרות להטענה יותר מאלף ש"ח
זה מגיע במעטפות נפרדות, לכן לפעמים לא מגיעים ביחד

• הוסף לסימניות
אתם אמורים לקבל עוד כרטיס לפעימה זו, כי אין אפשרות להטענה יותר מאלף ש"ח
זה מגיע במעטפות נפרדות, לכן לפעמים לא מגיעים ביחד
אני הבנתי שרק כשגומרים את כל הסכום של כל פעימה נכנסת הפעימה הבאה ולא מקבלים עוד כרטיס אלא צריך לשמור את הכרטיס הראשון

• הוסף לסימניות
אתמול הגיע לי הודעה מאשל ירושלים
עם כמה הודעות וביניהן
כל הכסף המגיע לכם בשלוש הפעימות יגיע אליכם ללא תלות בתאריך מסוים - ברגע שתעשו מקום (הכוונה הכרטיס מתרוקן) זה נטען מחדש אוטומטית - שימו לב בקניה האחרונה בכרטיס זה צריך להיות לפי סכום מדויק שיש בכרטיס, אם הקניה יותר זה לא יעבור, ואם ישאר בכרטיס סכום הקטן ביותר זה לא יצליח להיטען מחדש, אפשר לעשות את בקופה מאויישת ובחנויות הקטנות - ברשתות אין משחקים על הקופה
כל הדיבורים שצריך להשתמש עם הכסף תוך שבוע לא נכון

• הוסף לסימניות
אם לא הוטען כל הסכום, תבררו ברשות המקומית מה מס' הנפשות שהם שלחו לפתחון לב.
אם נולד לאחרונה עוד ילד- ייתכן והוא לא נכלל בזכאות המעודכנת

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שרק כשגומרים את כל הסכום של כל פעימה נכנסת הפעימה הבאה ולא מקבלים עוד כרטיס אלא צריך לשמור את הכרטיס הראשון
נכון.
אבל כשבכל פעימה מגיע יותר מאלף ש"ח זה מגיע בכמה כרטיסים - עד אלף לכרטיס - כל כרטיס במעטפה נפרדת
ולפעמים השליח מחלק את המעטפות כל אחת בפעם אחרת

• הוסף לסימניות
שימו לב בקניה האחרונה בכרטיס זה צריך להיות לפי סכום מדויק שיש בכרטיס, אם הקניה יותר זה לא יעבור
נכון
אבל החנויות יודעות שיש כזה דבר ועוזרות בזה
אצלי למשל נשאר בכרטיס 3 ש"ח וקניתי משהו ב10 ש"ח היא חייבה אותי ב3 דרך הכרטיס ובמזומן ביתרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה