עזרה שוב זה קרה לי... הסמן של עכבר המחשב

• הוסף לסימניות
לפני תקופה קצרה שאלתי פה לגבי הסמן של העכבר שכשאני כותבת מייל הוא לא מגיב בלחיצה באמצע טקסט בצורה רגילה, אלא רק צובע בכחול.
המשמעות היא שאין אפשרות להוסיף טקסט באמצע משפט שנכתב כבר.
(מקווה שאני מספיק מובנת...)
העצה שנתנו היתה להפעיל מחדש את המחשב, ואכן, זה עזר.
יש למישהו פתרון אחר לזה???
או אולי הסבר כיצד זה קורה???

• הוסף לסימניות
אולי הגלגלת לחוצה ולכן זה קורה?

• הוסף לסימניות
לפני תקופה קצרה שאלתי פה לגבי הסמן של העכבר שכשאני כותבת מייל הוא לא מגיב בלחיצה באמצע טקסט בצורה רגילה, אלא רק צובע בכחול.
המשמעות היא שאין אפשרות להוסיף טקסט באמצע משפט שנכתב כבר.
(מקווה שאני מספיק מובנת...)
העצה שנתנו היתה להפעיל מחדש את המחשב, ואכן, זה עזר.
יש למישהו פתרון אחר לזה???
או אולי הסבר כיצד זה קורה???
מוכר לי גם לא ברור מתי זה קורה, לפחות זה כבר לא צרת יחיד.....

• הוסף לסימניות
ניסית ללחוץ על לחצן insert במקלדת (מעל החיצים)?

• הוסף לסימניות
מכירה את זה. אין לי מושג ג''כ למה זה קורה.

מה שכן לעיתים כשזה קורה ואני מעוניינת להוסיף משהו באמצע, אז במקום לכתוב ולתת לזה ''לאכול'' את האותיות הבאות, אני יורדת שורה בדיוק
במקום בו אני רוצה להוסיף משהו, כותבת אותו שם עושה רווח,
חוזרת לשורה הקודמת ולוחצת רווח ואז שוב לשורה הבאה ועם אנטר מחזירה עטרה ליושנה.

זה נשמע מסובך אבל זה לוקח פחות משניה.

אם הבנתי נכון את התופעה אז זה הפתרון שלי. (זה לא קורה לי הרבה כך שדי הסתפקתי בו)

בהצלחה!
ניסית ללחוץ על לחצן insert במקלדת (מעל החיצים)?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי.
וכרגע הבעיה לא ''מבקרת'' אצלי, אז אין לי אפשרות לנסות..
אם את באמת רוצה לנסות- את יכולה ללחוץ ואז הבעיה תחזור, ובלחיצה שניה היא תעלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה