שוב- חוו"ד לאיור לפרסומת לאחר תיקונים

• הוסף לסימניות
סוף כל סוף התפניתי לשפץ- (בהמשך לאשכול הזה)
יותר טוב? יותר מובן?
האם הפסים על הכביש מוסיפים?
דעתכם מאד חשובה!

קבצים מצורפים

• pirsomet.jpg
    KB 115.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
עושה את העבודה
אהבתי מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני סבורה שטוב יותר לו היית עושה בי"ח אחד, וגם מסמנת אותו באופן יותר ברור מאשר H,
המסר עדיין לא חד מספיק.
בסה"כ מהבית השוויצרי לא נוסעים לבי"ח שוויצרי, כולן הולכות לאותו מקום (לא, אבל מבחינת אופי המקום - אין הבדל בין בתי החולים)
רק מי שתלמד את השיטה הזו - יהיה לה טוב יותר, זה המסר.

• הוסף לסימניות
וגם - סימני השאלה הם אחד המאפיינים של לידה 'לא מוצלחת' - הבלבול,
אבל איפה ביטוי הכאב וחוסר האונים - כאנטיתזה לשירה והזמרה שבוקעת מהרכב האמצעי?
מחילה על ריבוי ההערות, על ציור בלי פוטנציאל לא מעירים בכלל (:
אבל עדיין הייתי עושה שכל השבילים מוליכים לאותו מקום, ושני השבילים האחרים מלאים יותר.

(אני נשמעת כמו כל לקוח מעצבן, לא? (: )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;713110:
אני סבורה שטוב יותר לו היית עושה בי"ח אחד, וגם מסמנת אותו באופן יותר ברור מאשר H,
המסר עדיין לא חד מספיק.
בסה"כ מהבית השוויצרי לא נוסעים לבי"ח שוויצרי, כולן הולכות לאותו מקום (לא, אבל מבחינת אופי המקום - אין הבדל בין בתי החולים)
רק מי שתלמד את השיטה הזו - יהיה לה טוב יותר, זה המסר.

אוף... למה הלקוח המעצבן תמיד צריך להיות צודק...:mad::D:D
הערות מצוינות!
את אומרת שצריך בי"ח אחד וכמה שבילים אליו. אשאל את הלקוחה. לא, לא, לא- לא אותך!!;)

• הוסף לסימניות
הציור נחמד אבל המסר צריך להיות ברור יותר. הייתי מוסיף ל"בית השוויצרי" חניון ובתוכו אמבולנס (בכלל הייתי משתמש רק באמבולנסים לצורך העניין...) ומוסיף על הבית כמה נגיעות של "תווים" כדי לחדד יותר את המסר... בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה