כללי שוב לא מסתדרת עם הגדרות גודל מסמך

• הוסף לסימניות
ערכתי מסמך בגודל 10*15 באילוס
בדקתי שוב ושוב בארט בורד והגודל אכן תקין
שמרתי כ-jpag
כעת אני מנסה להעביר אותו לפוטושופ להמשך עבודה
פתחתי בפוטושופ מסמך 10*15 וכשאני מייבאת את התמונה היא מגיעה בגודל קטן בהרבה
(הרזולוציה שווה בשתיהם)
מה יכול להיות?
צריכה תשובות דחוף

• הוסף לסימניות
אולי פתחת בפוטו שופ מסמך של 10/15 אינצ'?

• הוסף לסימניות
מעלה צילום מסך
999.jpg
988.jpg

• הוסף לסימניות
תעלי צילום מסך של השמירה (export( מאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אכן הבעיה היתה בהגדרות של השמירה
עכשיו הסתדר לי
אבל שיניתי שם 2 דברים , אשמח לשמוע מה מבין שתיהם יצר את הבעיה
1. הרזולוציה בשמירה היתה מוגדרת ל other ושיניתי לmedium
2. למטה היה מסומן לי v ב all וביטלתי אותו.
בכל אופן תודה

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי לשמור על רזולוציה 300
(אני רואה בצילומסך בפוטושופ שעבדת על רזולוציה 150- זה פחות איכותי)

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי לשמור על רזולוציה 300
(אני רואה בצילומסך בפוטושופ שעבדת על רזולוציה 150- זה פחות איכותי)
תודה אבל זה היה למשהו פשוט וטיפשי ובעיקר טקסט.
עם תמונות לא הייתי מהמרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה