שוב מעניני מצלמה... בבקשב עזרתכם!

• הוסף לסימניות
מחפשת מצלמה איכותית (בא לי מקצועית) לצילומים בייתים בעיקר.
אני רוצה לקחת שיעורים בצילום אבל לא לצורך עבודה אלא תחביב בלבד.(רוצה להתמקצע)
שאלתי האם כדאי לי בכלל לקנות מצלמה מקצועית או שאני סתם הסתבך איתה (בהנחה שרוב בתמונות שאצלם יהיו תמונות משפחתיות).
או שאולי כדאי לי ביתית איכותית?
חשבתי על קנון 700D עם עדשת 18-55, הולך?
או שאולי יהיה למישהו המלצה למצלמה אחרת, שתספק בי את יצר הצילום?

התקציב שלי באזור ה2000 -2500 ש"ח

אשמח אם תחכימוני כי אבדתי ידיים ורגלים, ויש לי הזדמנות כרגע לקנות ולקחת שיעורים...

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו לאותם צרכים שלך, את הקנון 700D עם עדשה 50 ס"מ 1.8
ורכשתי מהצלמת מירלה כהן סרטוני הדרכה על הבסיס של הצילום.
ואני ממש ממש מרוצה, בינתיים אני עוד בתהליכים של אימונים אבל התמונות ממש ממש מעולות ביחס לכל מצלמה קומפקטית שהייתי קונה.
לאחר הרבה בירורים המליצו לי פה אחד שעדיף את ה50 1.8 על פני ה18-55

המצלמה עם העדשה עלו לי בארליך 2100 ש"ח
והוספתי עוד על הקורס של מירלה כהן (שווה כל שקל) והגעתי בערך לסכום שאת כתבת שבתקציב שלך.

אם תרצי לראות תמונות שצילמתי עד עכשיו עם המצלמה הזו, אשלח לך למייל בשמחה. (ואין לי שום רקע קודם בצילום מלבד שזיפת עיניים בפרוג)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני קניתי את ה700D עם עדשה 17-50 של סיגמה בשביל תחביב. אני מרוצה מאד! אם הצילום חשוב לך ומעצבנות אותך התוצאות שהקומפקטיות מניבות לכי על זה. זה שווה את הזמן והכסף.
למדתי הרבה מאד באינטרנט ובשביל הפרקטיות לקחתי כמה שיעורים אצל טירה המקסימה מהפורום כאן. לדעתי אין תחליף ללימוד חי - את רואה את הצלם בפעולה ומצליחה יותר בקלות לתרגם את הידע למעשה.

ממליצה לך גם לא להתייאש במהלך הלימוד אלא לתת לזה זמן. בהתחלה זה מבלבל יש כ"כ הרבה פרמטרים שצריך להבין ולכוון אבל בהמשך זה נהיה כיף גדול.

ממליצה לך לא ללכת על עדשת פריים. שווה להשקיע קצת יותר ולהיות חופשיה.

במיוחד לא הייתי ממליצה לך על ה50 מ"מ (אע"פ שהיא מדהימה וצמצם קטן ואני מתכננת לקנות אותה בתור תוספת בהמשך) את לא צלמת שמצלמת בסטודיו בהעמדות קבועות ורחוקות, את חובבת שמצלמת ספונטני גם בחללים קטנים כמו הסלון שלך למשל. ועדשה 50 מ"מ לא תצליח לקלוט כלום (על קרופ היא כמו עדשת 80)

בהצלחה ותהני!!

• הוסף לסימניות
אה
וקחי בחשבון שמיד כשתתחילי ללמוד תרצי לקנות פלאש במיוחד אם את מצלמת בבית

• הוסף לסימניות
700D + sigma 17 - 50 f2.8 היא התחלה מצויינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;n4897064:

שים לב שהיא מחפשת צילומים ביתיים בעיקר
היא לא תוכל להסתדר עם 50 על מצלמת קרופ - בחדרי הבית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;n4897067:

אני מתכונת צילומים בייתים, כלומר של בני הבית ( ילדי החמודים...) לאו דוקא בתוך הבית, מאמינה שזה יהיה יותר בטבע.
ממש תודה על העזרה והרצון הטוב של כולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;n4897067:

שימי לב שהוא מציע זום 17-50

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;n4897013:
אני קניתי עכשיו לאותם צרכים שלך, את הקנון 700D עם עדשה 50 ס"מ 1.8
ורכשתי מהצלמת מירלה כהן סרטוני הדרכה על הבסיס של הצילום.
ואני ממש ממש מרוצה, בינתיים אני עוד בתהליכים של אימונים אבל התמונות ממש ממש מעולות ביחס לכל מצלמה קומפקטית שהייתי קונה.
לאחר הרבה בירורים המליצו לי פה אחד שעדיף את ה50 1.8 על פני ה18-55

המצלמה עם העדשה עלו לי בארליך 2100 ש"ח
והוספתי עוד על הקורס של מירלה כהן (שווה כל שקל) והגעתי בערך לסכום שאת כתבת שבתקציב שלך.

אם תרצי לראות תמונות שצילמתי עד עכשיו עם המצלמה הזו, אשלח לך למייל בשמחה. (ואין לי שום רקע קודם בצילום מלבד שזיפת עיניים בפרוג)

תתודה אשמח לראות תמונות ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;n4897088:
נכון!!
טעות אופטית:rolleyes:

אז איזה עדשה כן?
צילומי בני הבית בחוץ ולפעמים בפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;n4897064:

כתבתי כאן.
בהמשך תוכלו לרכוש את ה85 f1.8 קנון. לצילומי חוץ.

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך
אני מוכרת 5D מארק 1

• הוסף לסימניות
משהו יוכל להמליץ לי על מצלמה לצרכים דומים (תחביב צילום)
לצלומי בית וחוץ
מחפשת משהו בתקציב של סביבות ה1000 דמוי SLR
המליצו לי על קנון SX ואני מסתבכת בין הדגמים
או אולי משהו אחר ממולץ?
תודה לעונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה