שוב סלולר...

• הוסף לסימניות
נכון שכבר היו כאן אינסוף חפירות על מכשירי סלולר,
אבל עוד 2 שאלות ברשותכם:

1) מישהו מכיר בביתר מקום שיפרוץ לי את הסמסונג E1200 בפחות מ-50 ש"ח?
(קניתי אותו ב-99 באינטרנט)

2) ראיתי היום פרסום בביתר של סוכן שמוכר את המכשיר הנ"ל ב140 ש"ח, (אני צריכה עוד מכשיר חוץ מההוא שכבר קניתי) אבל הוא המליץ לי באותו מחיר על הסמסונג 1050 - הוא טוען שהשמע יותר טוב בו.

מי ניסה? מי יודע? מה עדיף?

תודה ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאף אחד לא יודע לענות לי על שאלותי,
אז אשאל שאלה אחרת:
מי שמכיר סוכנים בביתר, אשמח לקבל מספרי טלפון.
תודה!

• הוסף לסימניות
0527116060
עובד עם החברות המובילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1170048:
נכון שכבר היו כאן אינסוף חפירות על מכשירי סלולר,
אבל עוד 2 שאלות ברשותכם:

1) מישהו מכיר בביתר מקום שיפרוץ לי את הסמסונג E1200 בפחות מ-50 ש"ח?
(קניתי אותו ב-99 באינטרנט)

2) ראיתי היום פרסום בביתר של סוכן שמוכר את המכשיר הנ"ל ב140 ש"ח, (אני צריכה עוד מכשיר חוץ מההוא שכבר קניתי) אבל הוא המליץ לי באותו מחיר על הסמסונג 1050 - הוא טוען שהשמע יותר טוב בו.

מי ניסה? מי יודע? מה עדיף?

תודה ושבוע טוב!

אני קניתי את המכשיר הזה שבוע שעבר בבני ברק ב100 ש"ח

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש כאלו כאן שחוששים שפריצה מנוגדת לחוק.
קודם כל, לא מצאתי רישום חוקי שאסור להחליף imai. במיוחד אם אני מחליפה למספר של הפלאפון הקודם שלי, כך שזה לא שקר, ותמיד יהיה אפשר לעקוב אחריי כשצריך..:eek:
נראה לי שזה רק עניין טכני בלבד, לא?

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם הפריצה, ולא מעניין אותי החוק, העניין הוא שבהרבה חנויות בביתר לא מוכנים לפרוץ לי וכך גם חלק מהסוכנים.
וגם מי שכן המחיר נע בין 50 ל-100 (בביתר, כן?)
לכן אני שואלת מי מכיר סוכנים בביתר ואני אעשה טלפונים לבדוק מחירים.
תודה למשיבים!

• הוסף לסימניות
יהיה כבר זול יותר לנסוע מביתר לבני ברק, ולקנות כאן את המכשיר ב99 שקל כולל פריצה...

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1170458:
אני קניתי את המכשיר הזה שבוע שעבר בבני ברק ב100 ש"ח

קנית אותו ב100 עם רכישת קו או מכשיר בלבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1170492:
קנית אותו ב100 עם רכישת קו או מכשיר בלבד?

ברור מכשיר בלבד. אלא מה?!

• הוסף לסימניות
לא הסברתי נכון, יש חנויות שמוכרות את המכשיר ב-99 אך המחיר מותנה ברכישת קו,
ואם לא רוכשים קו המחיר גבוה יותר.
עכשיו מובן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1170499:
לא הסברתי נכון, יש חנויות שמוכרות את המכשיר ב-99 אך המחיר מותנה ברכישת קו,
ואם לא רוכשים קו המחיר גבוה יותר.
עכשיו מובן?

מובן :)

אין לי מושג איפה ההוא ספציפית קנה, אבל שבוע שעבר פרסמתי כאן כמה מהחנויות שמוכרות את המכשיר ב99 ש"ח בלבד כולל פריצה, והקנייה לא היתה מותנית ברכישת קו, אלא קניית מכשיר בלבד.

תעשי חיפוש בפורום משבוע שעבר, ותמצאי את זה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1170503:
מובן :)

אין לי מושג איפה ההוא ספציפית קנה, אבל שבוע שעבר פרסמתי כאן כמה מהחנויות שמוכרות את המכשיר ב99 ש"ח בלבד כולל פריצה, והקנייה לא היתה מותנית ברכישת קו, אלא קניית מכשיר בלבד.

תעשי חיפוש בפורום משבוע שעבר, ותמצאי את זה.

בהצלחה.

קניתי את זה בנס תקשורת ברח' אלישע פינת ר"ע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה