שוב עגלות - מוצי igo.

• הוסף לסימניות
באשכול הקודם על העגלות, הזכירה מישהי את המוצי אייגו ודי התרשמתי,
וזה נכנס לרשימת הפייבוריטים שלי, ביחד עם הjools והסילבר קרוס.
מה שכן, המחיר שלה היה לי קצת יקר, ניסיתי לחפש מציאה ביד2
וממש מצאתי מישהו מהדרום הרחוק עם המוצי אייגו חדש שבקושי היה בשימוש
ובמקרה מחר הוא מגיע לבית שמש.. אז אם אני רוצה, אני צריכה לעדכן אותם עוד הערב

ואני נורא מתלבטת, עוד לא ראיתי את העגלה בעיניים, לא מספיק ביררתי עליה..
לכן אני מחפשת עכשיו כל בדל של אינפורמציה על מוצי בכלל ועל האייגו בפרט
כמו"כ, אם אתם מכירים מישהו בבית שמש שיש לו את העגלה ואני יכולה לבוא לראות, זה יוכל להיות מוצלח..

(אני פשוט לא רוצה להגיד לבנאדם שיסחוב את העגלה עד בית שמש, ולהשיבו ריקם.. מעדיפה להיות סגורה על זה מראש)

• הוסף לסימניות
מומלצת בחום לגיסתי יש כבר שלוש ילדים נוחה כביסה ומקסימה מתקפלת נהדר

• הוסף לסימניות
את בטוחה שיש לה את ה-IGO לשלושה ילדים?
אני ממליצה על מוצי מבחינת איכות ויציבות, ואת ה-IGO ראיתי רק ברחוב והתלהבתי...
אני לא אקנה שוב מוצי, שבעתי מהכובד ומהרוחב, אבל אין ספק שלילדים היה נוח בעגלה יותר מכל עגלה אחרת...

• הוסף לסימניות
לגיסתי יש כבר מוצי (לא יודעת איזה דגם) כבר 7 שנים, מצוינת עם עתיד לעוד הרבה...
כבדה עם מראה כבד.

• הוסף לסימניות
האייגו הוא דגם ממש חדש, עם עיצוב הרבה יותר מוצלח מהקודמים, ככה זה נראה באתר שלהם בכל אופן..

• הוסף לסימניות
אני גם האמת התלהבתי ממנה.
תנסי אולי לשאול בפייס בקבוצה של עגלות וטיולונים.
היא יותר קלה מהמוצי רידר. וגם יותר צרה ראיתי במפרט.
היה לי את המוצי ל2 הקודמים ומאוד נהנתי ממנה. עגלה נוחה מאוד.
ומכרתי אותה וההם עוד משתמשים בה.
מימה שהבנתי היא נוחה מאוד יותר קלה בהרבה
המינוס היחידי שלה זה הקיפול שצריך 2 ידיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה