כללי שוב...עזרה במידות,בבקשה!!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני לא מבינה את זה!למה כשאני מכניסה בפוטושופ מידות למסמך בסמ' הוא עושה
לי את המסך באיכות איומה...???!??!?!ממש מעט פיקסלים...
אמת,אני לא מבינה גדולה בכל הקשור למידות,ליתר דיוק-אני לא מבינה בכלל.
אבל זה משגע אותי...
דוגמא?
הנה,מדדתי גודל של קופסא שאני צריכה להדפיס עליה תמונה מעוצבת,
יצא לי 5.5 רוחב ו-5 אורך,וכשאני מכניסה את המידות האלו בפוטו,הוא עושה לי מסמך פצפון...אני לא יכולה לעשות איתו שום דבר נורמלי שיצא באיכות סבירה.
אוף.מישהו מוכן לעזור לי בזה...??
מתנצלת על הבורות...ותודה לתמוכים.:(:(:(

• הוסף לסימניות
קבעת ברזולוציה 300?

• הוסף לסימניות
כן...זה עושה לי ככה אוטומטי...

• הוסף לסימניות
כדאי לקבוע ברזולוציה 300 פיקסלים לאינץ'

• הוסף לסימניות
אולי את במילמטרים ולא בס"מ או באיזה מידה אחרת לגמרי....
אין סיבה שהדבר יקרא, והדברים פשוטים מאוד יש להכניס בשדות של פתיחת קובץ נתוני מספרים והכל עובד: שדה ראשון- אורך (5.5 ס"מ)
שדה שני- רוחב (5 ס"מ)
שדה שלישי- רזולוציה (300 לאינצ')

• הוסף לסימניות
אני על ס"מ
וכתוב לי 300 pixels/inch
וזה עדיין עושה לי מסמך קטן...

• הוסף לסימניות
לפי מה החלטת שזה קטן? אולי זה קטן רק בתצוגה? תלחצי על ctrl+0 (הסיפרה 0 ולא האות באנגלית) ותראי אם זה עזר לך

• הוסף לסימניות
לא בגלל התצוגה,אבל הקיצור חמוד :)
לפי הפיקסלים שזה עושה לי את המסך...
650 ו591............

• הוסף לסימניות
נבחר: File> New

תמונה להמחשה:

newiq0.jpg

Width - רוחב
Height - גובה

תדאגו שתמיד יהיה על pixels ולא משהו אחר.

• הוסף לסימניות
הנה...":

קבצים מצורפים

• `.jpg
    KB 110.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כך זה באמת צריך להיות. מה הבעיה?

אם יש לך 300 פיקסלים לאינץ', שזה 2.54 ס"מ בערך, הרי שב-5 ס"מ, שהם כ-2 אינץ' יש 600 פיקסלים. מה לא נראה הגיוני פה?

• הוסף לסימניות
הבעיה?שאני רגילה לעבוד על מסמכים גדולים יותר...אם אני נניח מקטינה תמונה כדי לשלב אותה,היא נהיית מפוקסלת ולא ברורה-בגלל שהקובץ הזה מידי קטן...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבעיה היא רק בתצוגה.
בהגדלה הכל נראה טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;204422:
הבעיה?שאני רגילה לעבוד על מסמכים גדולים יותר...אם אני נניח מקטינה תמונה כדי לשלב אותה,היא נהיית מפוקסלת ולא ברורה-בגלל שהקובץ הזה מידי קטן...

את בהחלט יכולה להעלות את הרזולוציה, וכך לקבל במסמך תמונה איכותית יותר. השאלה היא מה זה יעזור לך? ממילא הדפוס לא ידפיס (על פי רוב) יותר מ-300DPI, כך שבתוצאה הסופית זה לא ישנה כלום.

נראה לי שמה שאת צריכה לשנות זה את התפיסה:
מסמך בגודל 5 ס"מ הוא באמת קטן, והתמונות שעליו, קטנות עוד יותר ובאמת לא ברורות. וככה זה!
את, כגרפיקאית צריכה לקחת זאת בחשבון, ולהשתמש בתמונות ובעיצובים שיעבירו את המסר למרות גודלו הקטן וחוסר הפרטים שבו.

• הוסף לסימניות
צודק,תודה על ההארה..!ותודה לכולם על העזרה..!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה