שוב- עזרה במציאת מתכון- דחוף!

• הוסף לסימניות
מהאתר של ניקי ב- מתכון לטבעות דג.
אשמח לעוזרים אני צריכ לעכשיו.
מהעבודה שלחתי למייל שלי ומשום מה לא הגיע.
בבית אני חסומה

• הוסף לסימניות
אולי זה זה?

אני כמו ילדה קטנה כשיוצא לי משהו טוב במטבח אני מאושרת מזה, טונה דבר כל כך פשוט יש בכל בית במזווה איך הופכים אותה לטבעות טונה מצופות ? בלי בשר טונה ירקות פירורי לחם ותנו לילדים לטרוף. אף אחד לא יאמין שעשיתם את זה בבית חטיף נהדר!

טבעות טונה
15 טבעות

זמן הכנה:
כ 25 דקות

מצרכים:
2 קופסאות טונה בשמן מפוררות
גזר מגורד
בצל מגורד
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף קטשופ
ביצה
1/2 כוס קמח מצה
פלפל שחור גרוס
כפית וקצת יותר מלח

ביצה טרופה להברשה

אופן ההכנה:
1. לערבב את כל המצרכים להכין קציצות מעט לשטח לנעוץ במרכז הקציצה קש להרחיב את החור להעזר באצבע אם צריך.

2. להבריש את הטבעות בביצה ולצפות בפירורי לחם.

3. חום בינוני 180 מעלות 10 דקות כל צד או עד שמזהיב – משחים או לטגן בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שמזהיב.

הערות:
מי שלא בא לו לעשות טבעות שיעשה קציצות.

ועכשיו אחרי שהמתכון רשום הנה סדנא מפורטת איך מכינים שיהיה קל נכון ? יאללה מתחילים.

• הוסף לסימניות
חבל שא"א להעתיק גם את התמונות... זה נראה משהו ממש טוב.
בהצלחה שמחתי לעזור.

• הוסף לסימניות
זה בסדר- ראיתי את התמונה בעבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה