כללי שוב עזרה בסגירה..

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה שכבר הופיעה בעבר אך יכולתי אז להכין JPGים. כעת אני לא יכולה.
אני סוגרת ספר מורכב (וצבעוני) לדפוס מתוך בוק של אין-דיזיין. אם זה חשוב, אני סוגרת דרך הדפסה לקובץ PS ואז דרך דיסטילר הופכת את זה לPDF. הבעיה היא שבPDF הסופי מופיעים לפעמים קוים דקיקים לבנים (מסגרות לאובייקטים בד"כ) שלא צריכים להיות שם. איך מתפטרים מזה?

יכול להיות שאם אעשה את הסגירה דרך ייצוא לPDF (אקספורט לPDF) זה לא יקרה - אך אני לא יודעת עד כמה האקספורט הזה יכול להתחרות עם הPDF שאני עושה בדרך שכתבתי למעלה.

אודה לכם אם תכולו לענות לי בהקדם כי אני ממש צריכה לסגור את זה כבר.

תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני בעיה כזו, בעיקר במקומות שבהם יש 'טקסט ווארפ' (דחיפה של הטקסט ע"י אובייקטים)
כמו שאני זוכר, מעשית, זה לא היה יוצא בהדפסה.
אולי תעלה לפה תמונה קטנה עם הקווים האלו, יכול להיות שזה משהו שונה.

• הוסף לסימניות
הקוים הלבנים הם כתוצאה משיטוח השקיפות שנוצר אוטומטית מסגירה לPS.
תעשי SAVE AS ׁאו EXPORT (לא זכור איזה מהם) ל PDF ושם תגדירי לאקרובט 5 ומעלה שתומך בשכבות בPDF. יש לברר עם בית הדפוס אם הם מקבלים את ה PDF הזה. הבנתי שבהרבה בתי דפוס עדיין עובדים עם הריפ הישן שמצריך שיטוח שקיפות (אקרובט 4)
בעיית הקווים הלבנים תיעלם. הבנתי מאשכולות קודמים (ZAP) שהקווים הלבנים זו בעיה של תצוגה בלבד והם לא יוצאים בהדפסה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מימון;88082:
הקוים הלבנים הם כתוצאה משיטוח השקיפות שנוצר אוטומטית מסגירה לPS.
תעשי SAVE AS ׁאו EXPORT (לא זכור איזה מהם) ל PDF ושם תגדירי לאקרובט 5 ומעלה שתומך בשכבות בPDF. יש לברר עם בית הדפוס אם הם מקבלים את ה PDF הזה. הבנתי שבהרבה בתי דפוס עדיין עובדים עם הריפ הישן שמצריך שיטוח שקיפות (אקרובט 4)
בעיית הקווים הלבנים תיעלם. הבנתי מאשכולות קודמים (ZAP) שהקווים הלבנים זו בעיה של תצוגה בלבד והם לא יוצאים בהדפסה. בהצלחה!

כמעט הכל נכון. (זה export, אגב)

בדפוס אופסט הקווים לא יופיעו (כמעט בטוח). בדפוס דיגיטלי הקווים בהחלט יכולים להופיע. אם מדובר בדפוס דיגיטלי עדיף לדבר איתם לפני ההדפסה. יכול להיות עוד בעיות עם שקיפיות בדפוס דיגיטלי גם...

בכל מקרא, אני תמיד מעדיף ייצוא מהדפסה לps.

• הוסף לסימניות
תודה אבל זה לא עבד לי.. עשיתי תמיכה מ5 והלאה (באמת לפני כן הגדרתי שיהיה מ4 ליתר ביטחון) ועדיין מופיעים הקוים.

אני מקוה מאד שהקוים הלבנים לא יופיעו בדפוס אבל זה סיכון גדול מידי לקחת כעת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;88097:
כמעט הכל נכון. (זה export, אגב)

בכל מקרא, אני תמיד מעדיף ייצוא מהדפסה לps.

פעם אחת עשיתי ייצוא וזה סידר את הבעיה - מדובר היה בהמון פרסומות קטנות בקבצים נפרדים.
עכשיו זה לא הולך לי - הקוים עדיין מופיעים..

• הוסף לסימניות
הסתדרתי!!!
לא כל כך יודעת איך אבל.. Harbs, תודה, באמת האקספורט הציל את המצב.
בטוח שזה איכותי לדפוס בלי שום בעיות שאני צריכה לדעת עליהן???

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ycs;88069:
אני בעיה כזו, בעיקר במקומות שבהם יש 'טקסט ווארפ' (דחיפה של הטקסט ע"י אובייקטים)
כמו שאני זוכר, מעשית, זה לא היה יוצא בהדפסה.
אולי תעלה לפה תמונה קטנה עם הקווים האלו, יכול להיות שזה משהו שונה.

תודה אך זה לא הלך לי משום מה.. לא נורא, הסתדרתי ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה