שוב עזרה!

• הוסף לסימניות
שוב אני. סליחה אם מטרידה מישהו...
מתלבטת בין ב canon T5 לבין nikon d5100.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המצלמות הנ"ל...

מחפשת מצלמה לשימוש ביתי וגם בעז"ה רוצה להתחיל ללמוד צילום אז עדיף גם מצלמה שתהיה לי טובה בתור צלמת...(לפחות מתחילה...)

מאוד חשוב לי נוחות התפעול...

• הוסף לסימניות
לשאול על נוחות תפעול אפשר רק את מי שבפועל עבד מסיבית עם מערכות של ניקון וקנון (אין רבים כאלה!), ובכלל צריך לדעת מה הכוונה 'נוחות תפעול'. לחצן החשיפה תמיד יהיה מתחת לאצבע הימנית... ;)

ברמה העקרונית הקנון אינטואיטבית בהחלט, והיא גם מהירה וחדישה יותר ומצלמת וידאו 60P.
לניקון יש מסך חד יותר ומפרקי, ובאפר בלתי מוגבל לצילום רציף.

מה עדיף? לא בטוח שיש תשובה מוחלטת.

• הוסף לסימניות
אה, ושכחתי!
ההמלצה שלי כשמתחילים היא תמיד לבחור ציוד בסיסי יד2, בסכום נמוך יותר וברמה גבוהה יותר. ההתחלה משודרגת פי כמה, מתנסים בכלים מקצועיים ממש ולא קונים צעצועים (סליחה...) שקשה להתפטר מהם.
אני הייתי שם 1600 ש"ח על 60D של קנון ומתחיל לצלם ברמה אחרת לגמרי ! ויש גם בפחות.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה