דרוש מידע שוב על מלטונין - נראה לי שזה "פועל" מדי טוב

• הוסף לסימניות
אני בתור זאת שפתחה את האשכול רציתי לציין שבאמת אם אני חוזרת קצת עייפה מהעבודה ושוכבת עם ספר אני יכולה להירדם לכמה שעות למרות ששמתי שעון מעורר
אז מה שכתבו למעלה אכן נכון
לכן - אני עושה ניסויים האם לקחת כל יום או אולי רק חצי כדור
הבנתי שבחנויות טבע יש כל מיני מינונים - האם מישהי/הו מכיר/ה חנות טבע בירושלים שאפשר לסמוך עליהם בנושא זה?
בתודה מראש
תנסי את ציון מציון פארם ברחוב ישעיהו

• הוסף לסימניות
לכן - אני עושה ניסויים האם לקחת כל יום או אולי רק חצי כדור
הבנתי שבחנויות טבע יש כל מיני מינונים - האם מישהי/הו מכיר/ה חנות טבע בירושלים שאפשר לסמוך עליהם בנושא זה?
בתודה מראש
ה'מינון' לא אמורה להיות קשור לחנות טבע, אלא את צריכה להיות קשובה לתגובת הגוף.
אם רואים שזה פועל מידי חזק, מעבר ממה שצריכים מנסים להוריד טיפה המינון.
חוץ אם התכוונת על חנות שאפשר לסמוך עליהם על סוג\חברה, כלומר על איכות המוצר.

• הוסף לסימניות
את זה אפשר להגיד כשלא צריך לקום כמה פעמים בלילה, להאכיל תינוק או רק למצוא לו באפילה את המוצץ שאבד...
יש לנו תינוק, ולעיתים צריך לקום אליו בלילה...
אז יש מנורת לילה צמודה למיטה... ומפעילים אותה ברגע שהציוץ שלו מתחיל....

• הוסף לסימניות
הרופאה של קופ"ח נתנה לי כדורים של 2 מיליגרם

ואני ממש מש ישנה

לוקחת כשעה שעתיים לפני השינה

אך כשאני שוכבת קצת לנוח אחרי העבודה - וגם אם אני שמה שעון מעורר - אני מסוגלת לישום 3 שעות רצוף - בלי שליטה

האם זה עניין של הרגל/מינון גבוה/טעות בהתנהלות

למרות שיש לציין שבסה"כ אני ישנה ב-24 שעות כ"כ טוב וגם מרגישה יותר מרוכזת ורעננה בשעות שני ערה

בתודה מראש
האמת שלא היה לי זמן לקרוא את כל התגובות אבל רק נהניתי לקרוא את השורות הראשונות ולשים לב לשעה של כתיבת ההודעה......;););)

• הוסף לסימניות
קיבלתי מס' של אחד שמוכר אותם בכל המ"ג של 5 ו3 ו1 בבני ברק ובביתר ממש בזול הרבה יותר ממחיר בחנות
שווה לבדוק אותם התורה חסה על ממונם ...
המס' הוא 0548528180

• הוסף לסימניות
גם באזור רבי עקיבא דובק מוכרים מלטונין בזול.....

• הוסף לסימניות
וואו.
לא ראיתי השפעה של המלטונין.
זה כנראה מא-ד שונה מאדם לדם....

• הוסף לסימניות
זה מקצועי ממש
כנראה שלא קיבלתם את המינון הנכון יש ג"כ של 5 מ"ג

• הוסף לסימניות
בבני ברק באזור חזון אי"ש יש משפחה שמוכרת בזול מלוטונין
המס' שלהם הוא: 0548408089

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה