עזרה שוב פועלים סוגרים סניף... לאן עכשיו?!

• הוסף לסימניות
אני עברתי למזרחי מפועלים, בגלל כדאיות של משו ספציפי.
היה לי קשה בתחילה להתרגל לאתר, האתר של פועלים עם חווית משתמש הרבה יותר נוחה.
מנגד, כשהייתי צריכה משו התכתבתי דרך האתר ויש מענה ממש מהיר ויעיל של בנקאי שלך.
נזכרת שפעם אחת השתמשתי במענה הטלפוני, זה הועבר לחברה חיצונית שמקבלת הודעות וביום עסקים הבא חזרו אלי.

• הוסף לסימניות
האמת שגם אותי זה עצבן מאוד, חברים, אם נעבור על זה בשקט השלב הבא הוא בדיוק להפוך את רבי עקיבא לסניף מזומן, ואת השלב שאחריו אתם מוזמנים לנחש לבד.
מצחיק אתכם? תחשבו שוב! הסניף שנסגר היה מבוקש למדי, ופעמים רבות הייתי צריך לחכות שם בתור כי היו הרבה אנשים, אבל אותם זה לא מעניין העיקר לחסוך על חשבוננו :mad:

הרווחים של הבנקים הם אגדיים!!!
מליארדים!

לפני שהם רצים לחלק מניות שידאגו לשרות סביר! כספומט זה א ב של שרות!!
:mad::mad::mad:

אני שוקל ברצינות מעבר לבנק אחר!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך בנק פאגי?

• הוסף לסימניות
מה יש להשוות בכלל בין דעות פוליטיות לבין איסור דאוריתא מובהק..
ולא תתורו
לגרום באופן עקיף או ישיר ליהודים לההרג, לתמוך בכל הגופים הכי פרוגרסיבים (שבקצה משם מגיעות תמונות ה...) ועוד ועוד, זה אולי איסור רק דרבנן..... או שמא דעות פוליטיות גרידא..

• הוסף לסימניות
מה יש להשוות בכלל בין דעות פוליטיות לבין איסור דאוריתא מובהק..
ולא תתורו
לגרום באופן עקיף או ישיר ליהודים לההרג, לתמוך בכל הגופים הכי פרוגרסיבים (שבקצה משם מגיעות תמונות ה...) ועוד ועוד, זה אולי איסור רק דרבנן..... או שמא דעות פוליטיות גרידא..
אני לא רואה מקום להשוות בין איסורים לבין מאבק פוליטי, ככל שיהיה מוצדק.
כתבתי שלא נתקלנו, כי באמת לא נתקלתי שפרסום חוצות בעייתי, אבל כבר כתבו שלקוחות מקבלים מהם לדואר.
כוונתי הייתה שיהיה קשה להחרים את כל מי שלא מתנהג כפי שהיינו רוצים, מחר גם בנק הפועלים יכול לפרסם משהו או לתמוך במשהו, אז נשאר בסוף רק עם בנק פאג"י וירושלים..?!
לצורך העניין, קשה לי להאמין שיהודי מלייקווד עובר בנק כשהבנק מפרסם תמונות לא ראויות, הוא פשוט מחפש דרכים להימנע מפרסום, ולא מצפה שהבנק שיתאים את עצמו דתית/פוליטית

אבל זה סטייה מהדיון, הנושא הוא ההתעלמות של הבנקים מהצורך של הלקוחות החרדיים בסניפים ובכספומטים.
אין לי ספק שרבים רבים מהאזור המדובר נפגעים מכך משמעותית,
אפשר רק לבקש שכל מי שהיה רגיל להשתמש בכספומטים שם שיפנה לבנק עם תלונה,

אולי אפשר גם להתלונן בבנק ישראל?!

מי שזה חשוב לו שיפיץ בדרכים האפשריות את הצורך להתלונן ולא לעבור על זה לסדר היום,

• הוסף לסימניות
ולמעשה, כל מי שיש לו ענין בסניף הזה וחשבון בנק בפועלים,
שיכנס לאתר וישלח תלונה לבנקאי, מומלץ להוסיף איום מרומז או בוטה על מעבר בנק אפשרי (זה שמאיימים לא מחייב לקיים)
זה לכאורה הדרך היחידה שלכם לשנות שם משהו :(

אז קדימה! לא לדחות, עכשיו!,
כן עכשיו!!!!

• הוסף לסימניות
ולמעשה, כל מי שיש לו ענין בסניף הזה וחשבון בנק בפועלים,
שיכנס לאתר וישלח תלונה לבנקאי, מומלץ להוסיף איום מרומז או בוטה על מעבר בנק אפשרי (זה שמאיימים לא מחייב לקיים)
זה לכאורה הדרך היחידה שלכם לשנות שם משהו :(

אז קדימה! לא לדחות, עכשיו!,
כן עכשיו!!!!
ולתועלת העניין, מי שעושה זאת, שיעדכן פה,
אני כבר התלוננתי באתר - ו"התלונה הועברה לגורמים הרלוונטים.." אז ביקשתי גם לקבל את תגובתם.

• הוסף לסימניות
אוקיי, מסתבר שחוץ מזה שהלקוחות לא מעניינים אותם יש שם עוד בעיות לפתור...
התלוננתי וזה מה שהאידיוט שם ענה לי:
1767206730147.png

כן, ברור, אני אסע להפקיד צקים בסניף 690 🤣🤣🤣 המלך ג'ורג'... 🤣🤣🤣 הרגו אותי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם רוצים שהתלונה לא תענה על ידי סתם "בנקאי" כדאי להגיש אותה כאן
ואם מתעלמים מכם או סתם מורחים אתכם (כצפוי), להתלונן עליה כאן

אל תתיאשו כל כך מהר! תראו מה גמיני כותב:
1767212521229.png

• הוסף לסימניות
אם רוצים שהתלונה לא תענה על ידי סתם "בנקאי" כדאי להגיש אותה כאן
ואם מתעלמים מכם או סתם מורחים אתכם (כצפוי), להתלונן עליה כאן

אל תתיאשו כל כך מהר! תראו מה גמיני כותב:צפה בקובץ המצורף 2143021
הבעיה היא שלהגיש תלונה אצל המפקח על הבנקים ניתן רק אחרי הגשת תלונה לנצביבות תלונות בבנק,
ורק אחרי קבלת תגובה, או אחרי 45 יום...

• הוסף לסימניות
אני ביקרתי לאחרונה בסניף פועלים הנ"ל, כדי לעדכן את מספר הטלפון בחשבון!
כן כן!
בשנת 2026 לקוח צריך לגשת לכספומט (במקרה שלי לא היה קוד, אז פקיד) כדי לעדכן טלפון!
המתנתי 40 דקות, המספר התקדם אולי ב1
ניגשתי לאיזה פקיד אם אפשר לעדכן אצלו, הוא אמר כן ועדכן לי.
אחרי כמה ימים רציתי לבצע פעולה כלשהי באתר, וכמובן שהמספר החדש לא היה מעודכן לקבלת הודעה לאימות :cautious:
פניתי לפניות הציבור, חזרו אלי למחרת - צריך לבצע איפוס לאתר. בכניסה לאתר למחרת קיבלתי הודעה שמבקשת ממני לעדכן את הטלפון.
אז למה לא יכולתם לעשות את זה מלכתחילה?

אגב בביקור בבנק לא התאפקתי, הלכתי למנהל הבנק להתלונן על כך שהייתי צריכה להגיע לסניף בשביל פעולה כזאת. המנהל ענה שכנראה איזו בעיה בחשבון, כי בטח שאפשר לעדכן מספר טלפון באתר.
הפקידה בכניסה אמרה אחרת.. ברור שאי אפשר באתר, צריך כספומט או דרך פקיד.
מה נסגר איתם??

בבנק לאומי למשל ביצעתי את הפעולה באתר בתוך פחות מדקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה