כללי שוב פעם אינדיזין מחלק לי את המילים

• הוסף לסימניות
מדובר בפונטים קנוים.
כשיש יישור משתי הצדדים
מה עושים?
מצורף צילום מסך

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 27.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כתבנו על זה פעמיים ושלוש.

• הוסף לסימניות
בקצרה: לחפש תו לא תיקני שמופיע בטקסט, למחוק אותו ולעשות ריענון, למשל, להחיל סגנון מחדש.

• הוסף לסימניות
אני מחפש ולא מוצא...

תעלי קובץ - אסדר לך.

הבאג, מ-CS6 ומעלה.

• הוסף לסימניות
איך אני מחפשת את התו הזה?

• הוסף לסימניות
צריך פשוט לפקוח עיניים ולחפש. אין לי מושג איזה חיפוש אפשר לעשות לזה.

במקרה דנן, אם זה לקוח קבוע, אפשר לעשות העתק לקשקוש הזה ולהדביק בתיבת חיפוש.

אפשר גם למחוק את כל האותיות, הרווחים והאנטרים. מרכאות וכו' (בחיפוש והחלפה) ולראות מי נשאר. מי שנשאר - הוא לא אזרח חף מפשע וצריך למחוק אותו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש עוד בעיות..
ניקיתי את הטקסט ובכל אופן זה עושה לי בעיות..

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 35.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הקפצה.
יש מי שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;2113525:
צריך פשוט לפקוח עיניים ולחפש. אין לי מושג איזה חיפוש אפשר לעשות לזה.

בחיפוש רגיל (לא גרעפ) לחפש:

<FEFF>

כולל המרכאות המשולשות, ולהחליף בכלום.

• הוסף לסימניות
לא רואים מה כתבת לחפש

• הוסף לסימניות
מעניין, זה הפך את זה לתו עצמו. אז שוב, בחיפוש רגיל לחפש

< FEFF >

(רק בלי רווחים בין הסוגריים המשולשים ל-FEFF.)

• הוסף לסימניות
רק בזהירות, כי זה עלול למחוק עוד כמה דברים שלא חשבת עליהם. אז עדיף לעבור אחד אחד ולא לעשות change all.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה