שוב פעם... קנית מצלמה

• הוסף לסימניות
מישהו קנה כאן לאחרונה מצלמה? יכול להמליץ על מקום טוב לקניה? מקום עם שרות ומחיר טוב.?
תודה!

• הוסף לסימניות
כאילו כולכם לא קניתם מצלמה? רק ירושות? אז מה כולכם מצלמים בפילים??

• הוסף לסימניות
אני קניתי..

5D3 + 70-200

27000 ש"ח

אצל ארליך, שירות מצוין.

ממליץ......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;776930:
יו,איזה מספר , ספרתי עם האצבעות לראות שלא התבלבלתי באפסים:eek:

אל תתבלבלי.. אחרת איך תספרי עוד 18000 ציוד נלווה..?

נכתב ע"י קאדילק;776935:
אני בעד.........
אפשר את המצלמה הישנה? :)
:):):)

הישנה (לא כ"כ ישנה.. 50D) הולכת לישון בתיק... מצלמת גיבוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קאדילק;776958:
בזבוז!!!
בל תשחית....:):):):)

ומה תאמר לזוג שהתחתן ואין לו מזכרת מהחתונה...? שנתקע לך הכפתור במצלמה וזה מה יש..?

אני יודע כלל ראשון בצילום רציני - גיבוי גיבוי גיבוי!

כשאני מצלם וידאו הוא מוקלט ל2 מדיות בו זמנית, לקלטת ולהארד דיסק - גיבוי!
בנוסף יש לי מצלמת וידאו (זהה) בתיק - גיבוי!
בסטילס יש לי תמיד מצלמת גיבוי, עדשות גיבוי, סוללות גיבוי, פלאשים גיבוי, באוטו יש לי מכנסיים וחולצה לגיבוי (אני רציני! כבר ראיתי צלם שנקרעו לו המכנסיים באמצע אירוע..)
אגב, במצלמה החדשה יש 2 חריצי כרטיס זכרון - לגיבוי כמובן..

אם אפשר הייתי לוקח גם חתן וכלה לגיבוי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;776967:
ומה תאמר לזוג שהתחתן ואין לו מזכרת מהחתונה...? שנתקע לך הכפתור במצלמה וזה מה יש..?

בסטילס יש לי תמיד מצלמת גיבוי, עדשות גיבוי, סוללות גיבוי, פלאשים גיבוי, באוטו יש לי מכנסיים וחולצה לגיבוי (אני רציני! כבר ראיתי צלם שנקרעו לו המכנסיים באמצע אירוע..)

איזו אחריות!!!
וגם סבלנות יש כגיבוי? (אני עוד בטראומה מהחתונה שלי!)
אגב, חתן וכלה כגיבוי יש באולם הסמוך....

• הוסף לסימניות
אחת שצילמה בחתונה סיפרה לי שבסוף החתונה כרטיס הזכרון התקלקל בדרך כלשהי ללא יכולת שיחזור! :( :(
נראה לי זה כלל גם את הסיור לכלה :(

לו היה לה גיבוי... (אשלח אותה אליך..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;776967:

עם צלם כמוך הייתי לוקח גם צלם נוסף לגיבוי...:cool::cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;776967:

כלכבוד!!!!
זה צלם רציני !
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;777294:
עם צלם כמוך הייתי לוקח גם צלם נוסף לגיבוי...:cool::cool:

אתה צוחק..? אני משתדל שהעוזר צלם שלי יהיה אחד שמבין דבר ושניים בצילום, גם סוג של גיבוי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;777067:
אחת שצילמה בחתונה סיפרה לי שבסוף החתונה כרטיס הזכרון התקלקל בדרך כלשהי ללא יכולת שיחזור! :( :(

ומה תגידו על צלם שבטעות פירמט את הכרטיס שלו או ת'מחשב שלו (לא הבנתי בדיוק מה השתבש לו שם...) אבל המציאות היא - שאין תמונות לזוג הנחמד הזה...

הוא ביקש סליחה יפה ולא לקח להם כסף על זמן שהותו בחתונה ועוד הרגיש שיצא 'מכובד' :eek:

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחח :)
וכל זה כי מישהי למעלה רצתה לקנות מצלמה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;777067:

שמעתי על זוג גויי בלונדון ששחזרו את החתונה (כולל: אורחים, פרחים, עיצובים, ועוד כיד הדמיון הטובה) כי התמונות נשרפו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;777377:
אתה צוחק..? אני משתדל שהעוזר צלם שלי יהיה אחד שמבין דבר ושניים בצילום, גם סוג של גיבוי..

בקצב הזה חצי מהמוזמנים יהיו צלמים
רק שבטעות לא יצלמו את הצלם במקום החתן

• הוסף לסימניות
אני הייתי צריך גיבוי לבר מצווה שלי....
הצלם, נשרפו לו הפילם,
האורגניסט/גיטריסט, נשרף לו השנאי של האורגנית, ולא היה לו גיבוי שעולה 30 ש״ח.....
כמעט היו צריכים גיבוי בשבילי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה