כללי שוב - רוחב שדרה

• הוסף לסימניות
מהאשכולות הקודמים רק הסתבכתי...

מדובר בספר בעל 192 עמודים, משקל 110 גרם.
ספר ילדים סטנדרטי, כריכה קשה סטנדרטית.

מהו רוחב השדרה?
וכן מה בד"כ רוחב הביגים בכריכה?

פשוט המו"ל מתעקש כרגע לא לתת לי מידות מדויקות מהכריכיה או מספר טלפון לבירור...

• הוסף לסימניות
מנסיון, כדאי לך להתעקש גם כן.. לא כדאי לבנות על סמך משהו לא לגמרי מדויק.

• הוסף לסימניות
ניסיתי מאוד להתעקש, אך המו"ל אומר שהדפוס רוצה את זה רק בינתיים ובהמשך יתנו לי מידות יותר מדויקות. אני חוששת שזה לא יקרה, לכן אני רוצה לדייק כעת כמה שאפשר מבחינתי.
משהו כאן לא ברור. כעת מדפיסים את הספר עצמו. יש סיבה שירצו את הכריכה, כשהיא עדיין לא סופית?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לחשב את זה?
יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
נייר נ.ע. או כרומו?
מה זה גודל סטנדרטי? 16*24 או מה?
בקיצור תני פרטים הגיונים יותר

• הוסף לסימניות
15*22.5
נטול עץ

תודה!

• הוסף לסימניות
יש פרטים נוספים שצריך לדעת בשביל החישוב?

• הוסף לסימניות
עובי נייר

• הוסף לסימניות
ולהוסיף ביג כ-9 מ"מ בכל צד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה