עזרה שווא נע - איך מקטינים את הנקודות של השווא נע?

• הוסף לסימניות
איך אני שולט בגודל של הנקודות של השווא נע?
זה ממש גדול...
בתודה מראש!
1688488942367.png

• הוסף לסימניות
כל הניקוד גדול ולא רק השווא.
אתה צריך לשכפל את הקרנינג ולהתאים מחדש ע"י הסקייל:

1688490743789.png

לכאורה תצטרך לשחק גם במרחק למעלה ולמטה.

• הוסף לסימניות
למה? הניקוד לא נראה לי גדול,
מוגדר לי :
AccentScale 0.8125

• הוסף לסימניות
הניקוד מצוין
צריך להקטין את השוא נע בלבד בתוכנה לעריכת פונטים, ולי אין זמן לזה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה!!!!
זה מאוד נחוץ לי!!

• הוסף לסימניות
זה לא שהשווא גדול, אלא הוא מוגדר כשווא נע, ושווא נע נראה גדול, לכן פשוט תחליף את כל השוואים הנעים בשוואים נחים.
אם הם כבר מוגדרים כשווא נח ועדיין הם גדולים, כנראה זה בגלל תכנות אופן טייפ שמזהה את המיקום במילה ומחליף לשווא נע, אני בטוח שאפשר לבטל את זה.

• הוסף לסימניות
האופציה היחידה היא בתוכנת עריכת פונטים
אם אתה רוצה, אתה יכול לשלוח לי

אבל, אם אתה בדווקא מכניס שווא נע, זה צריך להיות שונה משווא נח, לא?
אז מה יהיה השינוי? רק קצת יותר גדול? זה לא יבלוט

• הוסף לסימניות
שלחתי לך.
אני צריך את זה קצת יותר קטן...
במצב הנוכחי זה גרוע...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש לר' דניאל וויסמן פתרון לזה, יש לו גופן טעמים שיש שם כמה גדלים לשווא הזה עגול ומרובע.
ואפשר להגדיר במיפוי איזה מהן יוצג.
אם לא תסתדר פנה אליו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אכן, בMAP בחרתי בעגול, אך הוא גדול מאוד...

• הוסף לסימניות
שמחתי לעזור לחבר קרוב, וידיד ותיק כמוך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה