מידע שימושי שווה להטעין את הרב קו למבוגרים עד לסוף החודש כדי להרוויח את הערך צבור?!

זהו נגמר
אין הנחת ערך צבור

1659301582170.png

לגבי הנ"ל זה רק בפרופיל רגיל אבל למי שיש סטודנט יש כן תוספת כמו מקודם לכן לפני שמטעינים חופשי חודשי נא לבדוק את ההגדרות של הרב קו שלכם והתורה חסה על ממונן של ישראל

מה הסיפור שמי שי לו חופשי שנתי - סטודנט - פנימי לא עולים לו עכשיו נסיעות בין עירוניות?

מה הסיפור שמי שי לו חופשי שנתי - סטודנט - פנימי לא עולים לו עכשיו נסיעות בין עירוניות?
כי זה לא חופשי ארצי
זה חופשי אזורי

לכן יש לו חופשי חינם באזור שהיה רגיל
בבין עירוני אמור לשלם מלא (אחרי הנחת 50%)

הפוך
הנסיעות עכשיו בחינם - לא עולה נסיעה בין עירונית

החופשי של ה225 הוא לכל הארץ?
אם אני נוסעת מבני ברק לירושלים אני לא צריכה למלא ערך צבור?
הסתבכתי לחלוטין....

החופשי של ה225 הוא לכל הארץ?
אם אני נוסעת מבני ברק לירושלים אני לא צריכה למלא ערך צבור?
הסתבכתי לחלוטין....
החופשי במחיר של 225₪ הוא עד מרחק של 225 ק"מ,
המרחק בין ירושלים לב"ב עומד על כ-60 ק"מ ולכן הוא כלול

היה באג ישן מאז ומתמיד, אם עולים על האוטובוס באיזור שכלול בחופשי הוא מתקף חופשי גם בקו שנוסע למטולה.
השאלה האם כעת זה גם כשעולים לא באיזור החופשי? כלומר בחזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה