וואו נשמע טעים ומיוחדבבקשה:
לשייק הסגול-
1 קופסת שימורי אננס+ הנוזלים
1 ריץ'
קופסא של קרם אוכמניות (קניתי בחנות למוצרי אפיה). במקור (מרוה לצמא) זה היה אוכמניות קפואות, אני לא מכירה את המוצר הזה אז החלפתי במשהו יותר 'ידידותי'.
3 סוכר וניל
לערבב טוב בבלנדר יד ואז להוסיף כוס מים ולערבב עם כף בעדינות
מה שאתן רואות שהכנתי זה בעצם כמות כפולה- 2 קופסאות אננס וכו'. טעיתי בחישוב וקניתי רק קופסא אחת של קרם ולכן זה יצא לי בהיר. אם לפי המתכון הייתי קונה קופסת קרם לכל קופסת אננס זה היה יוצא סגול חזק ויפה...
לשייק הצהוב (שהיה אמור להיות כתום אדום חזק ויצא בהיר מאותה סיבה של הסגול- שהייתי צריכה לקנות 2 ג'לי כנגד כל קופסא של שימורי אפרסק וטעיתי בחישוב והשתמשתי בג'לי אחד ל2 שמורי אפרסק..
1 קופסת שימורי אפרסק+חצי מהנוזלים
1 ריץ'
ג'לי תות מוכן לפי הוראות הכנה שכתוב עליו- לשפוך לבלילה לפני שנקרש
1 סוכר וניל. שמתי 1 ולא 3 כמו בקודם כי יש כאן גם מתיקות מהג'לי, בסיום הערבוב תטעמו ותראו אם חסר לכן עוד ותוסיפו.
וכמו בקודם-
לערבב טוב בבלנדר יד ואז להוסיף 1/2 כוס מים ולערבב עם כף בעדינות.
זה הכל!
בהצלחה וספרו איך יצא
אה, ושכחתי שכדאי להגיש קר ונשמר במקרר כמה ימים
יש לי אוכמניות קפואות ויש להם טעם ממש חמצמץ,הצבע הסגול החזק מתקבל רק בשימוש באוכמניות קפואות או טריות.
בשימורי האננס והריצ' יש כל כך הרבה סוכר שהחמיצות של האוכמניות או כל פרי יער אחר רק תעשה להם טוב ותאזן אותםיש לי אוכמניות קפואות ויש להם טעם ממש חמצמץ,
זה לא יעשה את השייק חמוץ?
נראה לי טוב שקנית רק קופסת קרם אחת, אחרת היה יוצא לך מתוק מדי.בבקשה:
לשייק הסגול-
1 ריץ'
קופסא של קרם אוכמניות (קניתי בחנות למוצרי אפיה). במקור (מרוה לצמא) זה היה אוכמניות קפואות, אני לא מכירה את המוצר הזה אז החלפתי במשהו יותר 'ידידותי'.
3 סוכר וניל
מה שאתן רואות שהכנתי זה בעצם כמות כפולה- 2 קופסאות אננס וכו'. טעיתי בחישוב וקניתי רק קופסא אחת של קרם ולכן זה יצא לי בהיר. אם לפי המתכון הייתי קונה קופסת קרם לכל קופסת אננס זה היה יוצא סגול חזק ויפה...
לשייק הצהוב (שהיה אמור להיות כתום אדום חזק ויצא בהיר מאותה סיבה של הסגול- שהייתי צריכה לקנות 2 ג'לי כנגד כל קופסא של שימורי אפרסק וטעיתי בחישוב והשתמשתי בג'לי אחד ל2 שמורי אפרסק..
1 ריץ'
1 סוכר וניל. שמתי 1 ולא 3 כמו בקודם כי יש כאן גם מתיקות מהג'לי, בסיום הערבוב תטעמו ותראו אם חסר לכן עוד ותוסיפו.
וכמו בקודם-
זה הכל!
בהצלחה וספרו איך יצא
כמה יצא לך מהמתכון הצהוב?בבקשה:
לשייק הסגול-
1 ריץ'
3 סוכר וניל
1 ריץ'
וכמו בקודם-
זה הכל!
בהצלחה וספרו איך יצא
אולי עם קיוויתגידו איך אפשר לעשות שייק ירוק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //