שווה להשקיע בללמוד ציור?

• הוסף לסימניות
התחלתי עכשיו קורס ציור דיגיטלי ויש לי התלבטויות אין סופיות האם זה נכון. אם זה שווה את ההשקעה, אם יש לזה ביקוש??
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• מתיתיהו copy.jpg
    מתיתיהו copy.jpg
    KB 234.5 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
יפה. מאוד.
לשאלתך, רק, ואך ורק עם התקדמןת עיקשת ועקבית בלימודי ציור קלאסיים,
לאמור, אנטומיה, צורניות, אור צל, פרספקטיבה וקומפוזיציה.
בלי זה זה קצת נתקע.

• הוסף לסימניות
כדאי להתייעץ עם גדי פולק, מוטי הלר, אבישי חן ועוד..........................

• הוסף לסימניות
אני שמעתי פעם מהאומנית 'אורה ניסים' (בעלת הסטודיו לציור 'זוית חדה')
שציור דמויות בדווקא צריך לימוד (יש שם כמה תחומים בציור לאו דווקא דמויות, וסליחה אם זה לא בדיוק במילים שלה....)
גם אם משהו יצייר דמות מסוימת טוב, זה יהיה עוד יותר טוב אם הוא ידע מה הוא צייר באמת לא רק מהמעטפת החיצונית שהוא רואה, זה נותן אפקט אחר לציור כשיודעים מה עומד מאחורי כל דבר.
בלימוד ציור נותנים כלים- איך להסתכל, לבחון דברים מסוימים ולהעביר אותם לדף
לדעתי-כדאי להתמקד בלימודי ציור,
בקטע הממוחשב יש את הבסיס וכל אחד משתכלל ומתפתח עם הזמן....

מקווה שעזרתי אפילו שאני לא גדי פולק, מוטי הלר או אבישי חן....
קטונתי....
שיהיה לכם בהצלחה וס"ד!

אה, שכחתי כל הנ"ל הוא אם יש לכם עניין להיכנס לתחום....

• הוסף לסימניות
אצטרף לקודמיי ואומר שכן, כדאי בשלושה תנאים:

- הבנה שזה לא מספיק וצריך ללמוד לצייר ציור קלאסי אצל מורה (זה מה שהיה חסר לכל החבר'ה שהיו איתי בקורס)

- נכונות להשקיע המון לבד ולצייר בקביעות גם כשאין חשק

- נכונות לעשות את מה שצריך כדי לשווק את עצמך ולמצוא לקוחות.

אבל זה מה שצריך בעצם בכל מקצוע כדי להצליח לא?

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תלמדי ציור כי את אוהבת לצייר. או שאל תציירי בכלל.
שווה או לא שווה, זה עניין של סייעתא דשמייא והצלחה. כי זה יכול להיות שווה או לא שווה בכלל כמו כל מקצוע.

• הוסף לסימניות
אני חייבת להוסיף, בתור מי שהשקיע מאוד בלימוד ציור
זה כיף וממלא מאוד ואני לא מתחרטת!
אבל אם את חושבת למצוא בזה עבודה - אל תפתחי ציפיות גדולות
אלא א"כ תשקיעי מעל ומעבר ותדעי לשווק את עצמך טוב

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל הנ''ל- שווה להשקיע רק אם את מוכנה להשקיע, וחובה!! ללמוד רישום.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה